* Kırklareli protokolü ile vatandaşlar, Ramazan Bayramı’nın 1. günü Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’nde düzenlenen programda bayramlaştı.
* Valiler Kararnamesi ile Muğla Valiliği’ne atanan Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Huzurevi’nde düzenlenen Bayramlaşma Töreni’nde gözyaşlarına hakim olamadı.
HABER MERKEZİ
Kırklareli Valiliği tarafından düzenlenen Bayramlaşma Programı Bayramın 1. günü olan 25 Haziran 2017 Pazar günü saat 10.30’da Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’nde gerçekleşti.
Kırklareli Valisi Esengül Civelek, bayramlaşma programın katılan herkes ile tek tek bayramlaşarak, iyi bayramlar diledi. Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’nde düzenlenen Bayramlaşma Programı’na; Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Mustafa Barut, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Kırklareli İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Selahattin Acara, Kırklareli İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Siyasi Parti Üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlar katıldı.
* Vali Civelek göz yaşlarına hakim olamadı
Ramazan Bayramı münasebetiyle Kırklareli Valiliği tarafından düzenlenen Bayramlaşma Programı’nın ardından Vali Civelek ve beraberindekiler Kırklareli Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Vali Civelek burada yaptığı konuşmada, Kırklareli'yi hiçbir zaman unutmayacağını söyledi. Kırklareli'de güzel günlerinin geçtiğini belirten Civelek, tüm Kırklarelili vatandaşlara teşekkür etti. Konuşması sırasında huzurevinde kalan bir yaşlı kadın ile sevgi evindeki çocukların Vali Civelek'e sarılmasıyla duygulu anlar yaşandı. Gözyaşlarına hakim olamayan Civelek, huzurevi sakinleri ile çocuklardan helallik istedi. Civelek, ardından İl Jandarma Komutanlığı ile Şehit Hayrettin Yesin Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek personelle bayramlaştı. (Kadir Sinici-Savaş Eskici)