HABER MERKEZİ
S.S. Kayalı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin Kırklareli merkez ilçedeki Et Ürünleri ve Şarküteri Ürünleri Satış Mağazası 28 Aralık 2016 Çarşamba günü (Bugün) saat 13.00’te düzenlenecek olan törenle hizmete açılacak.
Kooperatif Başkanı Mustafa Çıldır, gazetemize yaptığı açıklamasında; Yıllardır Kooperatifçiliği önemsediklerini, Kırklareli’de açacakları Mağazada günlük ürünlerin satılacağını söyledi.
Kooperatifin, Köyde Süt Toplama, Yem, Mazot, Gübre tedarik etme gibi ortakların işini kolaylaştıracak işler yaptığını aktaran Çıldır; Açılacak olan Mağazanın hem Kooperatif ortaklarına hem de vatandaşlara yüksek oranda fayda sağlayacağını ifade etti.
“Üreticiyi, doğrudan tüketiciyle bir araya getireceğiz” diyen Başkan Mustafa Çıldır; Ortakların hayvanlarından elde ettikleri eti ve sütü vatandaşlara sunacaklarını ve günlük taze ürünlerin Mağazada satılacağını kaydetti.
Mağazada Ayran, Yoğurt, Peynir, Süt, Et gibi ürünlerin satışına başlayacaklarını belirten Çıldır; Vatandaşların taze ve günlük gıdalara kendi mağazalarından ulaşabileceklerini aktardı.
Kayalı Köyü Kooperatifi Et ve Süt Ürünleri Şarküteri 28 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 13.00’da Karakaş Mahallesi Eriklice Caddesi Hastane Yanı No.3/11’de açılacak.