Pınarhisar Kaymakamı Enver Özderin, ilçede başlayan Yaz Kur’an Kursları kapsamında Kurtuluş Camii Yaz Kur’an Kursu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Özderin, kurs faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Kurs Çalışmaları Yerinde İncelendi
Yaz tatilini dini ve manevi eğitimle değerlendiren öğrencilerin eğitim gördüğü Kur’an kursunu gezen Kaymakam Enver Özderin, yürütülen eğitim programlarını yerinde inceleyerek kursun işleyişi hakkında bilgi edindi. Öğrencilerin gösterdiği ilgi ve eğitim sürecindeki gayretin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Özderin, emeği geçen din görevlilerine ve eğitmenlere teşekkür etti.

Öğrencilere Başarı ve İyi Tatil Dileği
Ziyaret sırasında öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Özderin, yaz dönemini verimli geçirmenin önemine dikkat çekti. Eğitim hayatlarında başarılı olmaları yönünde tavsiyelerde bulunan Özderin, Kur’an-ı Kerim öğrenmenin yanı sıra ahlaki ve manevi değerlerin de genç nesiller için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Yaz Kur’an Kurslarına Yoğun İlgi
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Pınarhisar'da düzenlenen Yaz Kur’an Kursları, çocuklar ve aileler tarafından yoğun ilgi görüyor. Camilerde gerçekleştirilen eğitimlerde öğrenciler hem Kur’an-ı Kerim eğitimi alıyor hem de temel dini bilgiler ve sosyal etkinliklerle yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirme fırsatı buluyor. Kaymakam Enver Özderin’in gerçekleştirdiği ziyaret ise öğrencilere moral verirken, yaz kurslarının önemine yönelik farkındalığı da artırdı.
Yorumlar
Kalan Karakter: