Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, ilçeye bağlı Akarca Köyü’nde bozulan yolların yenilenmesi için çalışma başlatıldığını duyurdu. Belediye ekipleri, köy yollarında tespit edilen deforme olmuş bölgelerde malzeme çekimi ve serim işlemlerine hızla başladı.

Ulaşım Konforu İçin Yoğun Mesai
Başkan Hoşgör, yürütülen çalışmalarda önceliğin vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması olduğunu belirtti. Akarca Köyü’ndeki yolların uzun süredir ihtiyaç duyduğu bakımın, program kapsamında titizlikle gerçekleştirildiği ifade edildi.
Köy Yollarında Deforme Alanlar Düzenleniyor
Belediye ekipleri, özellikle yağışlar ve ağır araç geçişleri nedeniyle bozulan yol yüzeylerini düzeltmek için gerekli malzemeleri bölgeye taşıyarak serim çalışmalarına başladı. Yapılan onarımın, köy içi hareketliliği artırması ve tarım faaliyetlerini kolaylaştırması bekleniyor.

“Hemşehrilerimiz İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz”
Pehlivanköy Belediye Başkanı Hoşgör, yaptıkları hizmetin temel amacının vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu vurguladı. “Ulaşımın güvenli ve rahat olması için durmadan çalışıyoruz” diyen Hoşgör, yol bakım çalışmalarının ilçe genelinde devam edeceğini belirtti.
Haber Merkezi




