Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Ankara'da gerçekleşen görüşmede, parti çalışmaları ve ülke gündemine dair değerlendirmeler masaya yatırıldı. İl Başkanı Savaşan, nazik kabulü ve kıymetli fikirleri için Genel Başkan Bahçeli’ye teşekkür etti.
"Liderimizin Duruşu Bize İlham Veriyor"
Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Şaban Savaşan, “Türk milletinin birlik ve beraberliği adına yürütülen çalışmalarda Genel Başkanımızın duruşu bizler için her zaman ilham verici olmuştur” dedi. Devlet Bahçeli'nin liderliği ve milli meselelerdeki kararlı tutumunun kendilerine yön verdiğini ifade eden Savaşan, "Rabbim Genel Başkanımıza uzun ömürler versin" şeklinde konuştu.
Kırklareli Teşkilatı Sahada Aktif
MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, ziyaretin ardından teşkilat çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Kırklareli’de partililerle sık sık bir araya geldiklerini belirten Savaşan, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kırklareli’nde halkla iç içe olduğunu vurguladı. MHP’nin saha çalışmaları ve vatandaşla kurduğu bağın her geçen gün güçlendiğini ifade etti.
Haber Merkezi