* Kırklareli merkez ilçede faaliyet göstermekte olman Alaçatı Muhallebicisi tarafından düzenlenen Moral Kahvaltısı’nda konuşan Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can; “Hafta sonu oynayacağımız Konya Anadolu Selçukluspor maçını kazanacağımıza çok inanıyoruz. Karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Moral ve motivasyon açısından da çok iyiyiz. Her takımın hedefi şampiyonluktur. Lig sonunda bir takım şampiyon olacak. Ama biz büyük konuşmak istemiyoruz. Hedefimiz ilk 5 arasında kalmak. Bizim hayalimiz üst lige çıkmaktır. Alacığımız 3 puanı Alaçatı Muhallebicisi İşletmecisi Şevket Çalışkan arkadaşımıza armağan edeceğiz” dedi.
HABER MERKEZİ
Kırklareli merkez ilçede faaliyet gösteren Alaçatı Muhallebicisi, Pazar günü oynanacak Konya Anadolu Selçukluspor maçı öncesi, Kırklarelispor’lu futbolculara moral kahvaltısı düzenledi.
5 Ekim 2018 Cuma günü düzenlenen kahvaltıya; Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can, Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, Alaçatı Muhallebicisi İşletmecisi Şevket Çalışkan, Teknik Heyet ve SBS İnşaat Kırklarelispor’lu futbolcular katıldı.
* Başkan Can; “Maç öncesi güzel bir moral oldu”
Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can, kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, düzenlenen kahvaltının maç öncesi güzel bir moral olduğunu söyledi.
Can şöyle konuştu; “Öncelikle bu kahvaltıyı düzenleyen Alaçatı Muhallebicisi İşletme Sahibi Şevket Çalışkan’a teşekkür ediyorum kulübümüze, futbolcularımıza maç öncesi güzel bir moral oldu. Bizim yanımızda olduğundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz senelerde böyle kahvaltı yapmıştık ve takımımızı lig’de tutmayı başarmıştık şimdi de bu sene inşallah ilk 5 içinde veya şampiyonluğa giden bir kahvaltı olur. Onun için tekrardan Şevket arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum inşallah Selçukluspor mücadelesi öncesi moral toplantısı gibi olmuştur. Biz bu hafta ki maça çok iyi hazırlandık inanıyoruz. Çünkü iyi bir ivme yakaladık. İnşallah bu ivmeyi de hafta sonu 3 puan ile şehrimize armağan etmek istiyoruz. İnşallah bu maçtan 3 puanı alacağız çünkü takımımızda eksik gedik yok. Kulübümüzde şuanda hiçbir huzursuzluk yok” dedi.
* Teknik Direktör Erdim; “Futbolcu kardeşlerimiz çok iyi çalışıyor”
Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem yaptığı konuşmasında; Konya Anadolu Selçukluspor, maçı hazırlıklarını sürdürüyoruz. Geçtiğimiz hafta Şanlıurfaspor’a 2-1 yenildik. Bu maçtan galip gelseydik şuanda ilk 5’in içinde olacaktık. Ancak daha sezonun başındayız. Diğer takımlarda puan kaybedecek ve bunun telafisi olacak. Bu hafta çok önemli Konya Anadolu Selçukluspor maçına çıkacağız. Bu maça çok iyi çalıştık. Şuanda önemli bir eksiğimiz yok. Yarın seyircimizin desteği ile sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyoruz” dedi.
* İşletmeci Çalışkan; “Takımımıza başarılar dileriz”
Alaçatı Muhallebicisi İşletmecisi Şevket Çalışkan’da takımın bu sene başarılı sonuçlar aldığını ifade ederek; “Takımımız bu sene maşallah çok güzel gidiyor. Bizde takımıza bir moral verelim dedik. Devamı gelir inşallah başarımızın. Ayrıca katılım gösterdikleri için hocalarıma, başkanıma, futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. (Kadir Sinici-Savaş Eskici)