Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, kahramanlığıyla Türkiye’nin gönlünde iz bırakan Şehit Eren Bülbül’ü unutmadı. İl Başkanlık tarafından yapılan açıklamada, genç yaşta vatan uğruna şehit düşen Eren Bülbül adına anlamlı bir futbol turnuvası düzenleneceği duyuruldu. Etkinliğin, hem gençler arasında birlik ve dayanışma oluşturması hem de şehidin hatırasını yaşatması hedefleniyor.
Turnuva 13 Ocak’ta Kırklareli Sentetik Sahada
Ülkü Ocakları tarafından organize edilen Şehit Eren Bülbül Futbol Turnuvası, 13 Ocak Cumartesi günü saat 11.00’de başlayacak. Kırklareli Sentetik Saha’da gerçekleştirilecek turnuvaya şehrin dört bir yanından sporcuların ve gençlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Etkinlik, hem sporun birleştirici gücünü ortaya koyacak hem de şehitlerimizin emanetine sahip çıkmanın önemini vurgulayacak.
Kırklareli Halkı Turnuvaya Davet Edildi
Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, tüm vatandaşları bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet etti. Ailelerin, gençlerin ve sporseverlerin katılımıyla turnuvanın büyük bir toplumsal buluşmaya dönüşmesi bekleniyor. Düzenlenen turnuvanın, Eren Bülbül’ün kahramanlığını genç nesillere aktarma açısından önemli bir fırsat olacağı ifade edildi.
Haber Merkezi







