Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Dünya Kupası Elemeleri’nde Türkiye’nin İspanya ile oynadığı karşılaşmayı vatandaşlar ile birlikte Millet Bahçesi’nde izledi. Futbolseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte büyük bir heyecan yaşandı.
“Bizim Çocuklar’ın Yanındayız”
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Bulut, A Milli Futbol Takımı’nın her zaman yanında olduklarını belirtti. “Dünya Kupası elemelerinde İspanya ile karşılaştığımız maçı izlemek için Millet Bahçesi’nde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Milli Takımımıza, grubumuzda oynayacağı diğer maçlarda başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun Bizim Çocuklar!” ifadelerini kullandı.
Kırklareli’nde Futbol Coşkusu
Millet Bahçesi’nde kurulan dev ekrandan maçı takip eden Kırklarelililer, millilere tezahüratlarla destek verdi. Ailelerin ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, şehirde adeta milli birlik ve beraberlik havası oluşturdu.
Başkan Bulut’tan Spor ve Dayanışma Mesajı
Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, sporun toplumları bir araya getiren güçlü bir bağ olduğunu vurguladı. “Spor, sadece rekabet değil; aynı zamanda dostluk, dayanışma ve milli birlik demektir. Kırklareli’nde bu ruhu hep birlikte yaşatıyoruz” dedi.
Yeni Maçlar İçin Umut Dolu Bekleyiş
Türkiye’nin önümüzdeki maçlarında daha güçlü performans sergileyeceğine inandığını dile getiren Bulut, hemşehrileriyle birlikte “Bizim Çocuklar”a desteğin süreceğini belirtti. Kırklarelililer, maçın ardından da uzun süre meydanda milli takım için tezahüratlarda bulundu.
Haber Merkezi