* AK Parti’nin Halk Günü toplantılarında vatandaşlar tarafından sıkıntı ve isteklerin rahat bir şekilde dile getirildiğine dikkat çeken AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için adaletli davranmak bizim görevimizdir. Sıkıntı ve isteklerinizi çekinmeden eksiksiz bir biçimde söyleyebilirsiniz. Bu bilgiler ışığında, imkanlar ölçüsünde sizlere yardımcı olmaya, sorunlarınıza çare bulmaya çalışıyoruz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
HABER MERKEZİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanlığı’nda, vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, düzenli olarak yapılan Halk Günü Toplantısı AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu başkanlığında yapıldı.
5 Şubat 2018 Pazartesi günü Halk Toplantısı düzenlendi. Gün boyu vatandaşlar ile ilgilenen AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, vatandaşlardan gelen talepleri dinleyip, çözümü noktasında vatandaşlara yardımcı oldular.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, burada yaptığı konuşmasında; Halk Günü Toplantıları’nda vatandaşlar tarafından kendilerine iletilen sorunları not alıp, vatandaşlar ile birlikte istişare etmeye devam edeceklerini ifade etti.
AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu da konuşmasında; “Bizler hükümet temsilcileri olarak halkımızın yanında olmaya dertlerini dinlemeye devam edeceğiz’’ dedi.
* “Sıkıntılar rahatça dile getirilebiliyor”
Bu toplantıların amacının vatandaşın istek ve taleplerinin birinci elden dinlenilmesi, sorunların çözüme ulaştırılması, varsa eksikliklerin giderilmesi ve taleplerin yerine getirilmesi olduğunu belirten İl Başkanı Alper Çiler, konuşmasında; Milletle, hükümet arasında, kurumlar arasında köprü oluşturmayı amaçladıklarını kaydetti.
AK Parti’nin Halk Günü toplantılarında vatandaşlar tarafından sıkıntı ve isteklerin rahat bir şekilde dile getirildiğine dikkat çeken Başkan Alper Çiler; “Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için adaletli davranmak bizim görevimizdir. Sıkıntı ve isteklerinizi çekinmeden eksiksiz bir biçimde söyleyebilirsiniz. Bu bilgiler ışığında, imkanlar ölçüsünde sizlere yardımcı olmaya, sorunlarınıza çare bulmaya çalışıyoruz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
* “Sorunlarla birebir ilgileniyoruz”
Toplantıda, vatandaşların vereceği bilgilerin çok önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu; Kendilerine iletilen sorunlar ile birebir ilgilendiklerine dikkat çekti.
İstihdam konusunda gelen talepler hakkında konuşan Can Cafer Toklucu; “Kırklareli’nde istihdam konusunda vatandaşlarımızdan talepler alıyoruz. Bu konu hakkında Bakanlık düzeyinde görüşmelerimiz var. Büyük ölçekli fabrikaların Kırklareli’ne yatırım yapması ve burada bulunan vatandaşlarımıza istihdam sağlaması için yoğun gayret içerisindeyiz. Amacımız, sizlerin karşılaştığı sıkıntıları, konuşmak ve bunlara çözüm üretmek. İldeki tüm yatırımcı ve kamu hizmeti sunan kuruluşların temsilcilerine sizlerden gelen talepleri iletiyoruz. Burada konuşulup da cevaplanamayan veya o an için çözüm üretilemeyen konularda mutlaka not alınıp, daha sonra ilk fırsatta cevaplanması sağlanıyor” şeklinde konuştu.
Sorunların ve taleplerin titizlikle not alındığı toplantıda katılımcılar, kendilerine bu imkânı sağlayan AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ve AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu’ya teşekkür ettiler. (Savaş Eskici)