* Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “Türkiye genelinde olduğu gibi Kırklareli’de de Kan Bağışları devam ediyor. Biz bu kampanyaya dahil olmak amacıyla, teşkilatlarımız, Merkez, İlçe Başkanlığımız, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Kan Verme Seferberliği’ne başladık. Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda teşkilat mensuplarımız ile Kan Bağışı’nda bulunduk. Dünyanın birçok yerine yardım elini uzatan Kızılay, aynı zamanda çok ciddi yatırımlara imza atmıştır. Bu yatırımları yaparak, elde ettiği gelirle dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine daha fazla yardım ulaştırmaktadır. Bizde teşkilatlarımız olarak böyle bir kuruluşa katkıda bulunmak istedik. Kan Bağışı hayat kurtarmak demek. Kış aylarında azalan Kan Bağışı’na destek olmaktan mutluyuz” dedi.
HABER MERKEZİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler’in çağrısıyla AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı tarafından Kan Bağışı’nda bulunuldu.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler’inçağrısıyla destek verilen Kan Bağışı Kampanyası’na; AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, AK Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ve partililer katıldı.
19 Şubat 2018 Pazartesi günü Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda Kan Bağış Tırı’nda Kan Bağışı’nda bulunan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, burada yaptığı konuşmasında; Kan Bağışı’nda bulunmanın önemine değindi
* “Kan Bağışı hayat kurtarmak demektir”
AK Parti Kırklareli Teşkilatı olarak Kızılay’a destek vermek amacıyla tüm üyelerine çağrıda bulunduklarını dile getiren Başkan Çiler; “Türkiye genelinde olduğu gibi Kırklareli’de de Kan Bağışları devam ediyor. Biz bu kampanyaya dahil olmak amacıyla, teşkilatlarımız, Merkez, İlçe Başkanlığımız, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Kan Verme Seferberliği’ne başladık. Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda teşkilat mensuplarımız ile Kan Bağışı’nda bulunduk. Dünyanın birçok yerine yardım elini uzatan Kızılay, aynı zamanda çok ciddi yatırımlara imza atmıştır. Bu yatırımları yaparak, elde ettiği gelirle dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine daha fazla yardım ulaştırmaktadır. Bizde teşkilatlarımız olarak böyle bir kuruluşa katkıda bulunmak istedik. Kan Bağışı hayat kurtarmak demek. Kış aylarında azalan Kan Bağışı’na destek olmaktan mutluyuz” diye konuştu.
Kan Bağış Tırı’nda bulunan görevliler ise kan kampanyasına destek veren AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı’na ve teşkilatlarına teşekkür etti.
Gün boyunca çok sayıda AK Parti teşkilat mensubu Kızılay’a kan desteğinde bulundu. (Savaş Eskici)