Kırklareli İl Millî Eğitim Müdürü Murat Altınöz, Lüleburgaz’da yapımı tamamlanan 16 derslikli Kazım Şen Ortaokulunu eğitime kazandıran hayırsever emekli öğretmen Sevim Uygutalp ve eşi emekli öğretmen Mehmet Uygutalp’i evlerinde Ziyaret etti. Ziyarette okulun yapım süreci ve katkıların önemi üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirildi.
Eğitime Değer Katan Örnek Bir Bağış
Altınöz, Uygutalp çiftinin Lüleburgaz’ın eğitim altyapısına yaptığı bu anlamlı katkının hem öğrenciler hem de veliler nezdinde büyük bir değer taşıdığını ifade etti. Yeni okulun, modern yapısı ve donanımlı sınıflarıyla bölgedeki eğitim kalitesini daha da yükselteceği vurgulandı.

Uygutalp Çiftine Teşekkür Plaketi
Ziyaret sırasında İl Millî Eğitim Müdürü Altınöz, eğitime verdikleri destek ve örnek bağış davranışları nedeniyle Uygutalp çiftine teşekkürlerini iletti. Eğitim camiası adına memnuniyetini dile getiren Altınöz, hayırseverlerin katkılarının gelecek nesillere yapılan en değerli yatırım olduğunu belirtti.
Yeni Okul Yakında Öğrencilerle Buluşacak
Kazım Şen Ortaokulunun yakın zamanda öğrencileriyle buluşacağını belirten Altınöz, okulun bölgeye önemli bir eğitim kazanımı sağlayacağını söyledi. Ziyaret, Uygutalp çiftine duyulan takdir ve teşekkürün tekrar ifade edilmesiyle sona erdi.
Haber Merkezi




