İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem, eşi Ayşe Erdem ile birlikte Demirköy’e yeni atanan Kaymakam Gizem Bayguş’u makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Erdem, Bayguş’a yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennilerini iletti.
“Başarılar Diliyoruz, Birlikte Çalışacağız”
Ziyarette konuşan Başkan Altuğ Erdem, “Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. İlçemiz ve bölgemiz adına hayırlı hizmetler gerçekleştirmesini temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı. Başkan Erdem, Demirköy ve İğneada’nın ortak projelerde uyum içinde çalışmaya devam edeceğini belirtti.
Kurumlar Arası İş Birliği Vurgusu
Ziyaret sırasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, kamu kurumları arasındaki koordinasyon ve dayanışmanın önemine dikkat çekildi. Başkan Erdem, bölgede sürdürülebilir kalkınma ve hizmet kalitesinin artırılması adına birlikte hareket edeceklerini vurguladı.
Bölgenin Gelişimi İçin Ortak Hedef
Hem İğneada Belediyesi hem de Demirköy Kaymakamlığı'nın ortak hedefi, bölge halkının refah seviyesini yükseltmek ve kamu hizmetlerini daha etkin sunmak olacak. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet mesajları ve iş birliği sözüyle sona erdi.
Haber Merkezi