HABER MERKEZİ
Kırklareli’nin Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, Kurban Bayramı Tatilinin ardından açıklamada bulundu. Yavuz, açıklamasında; Trakya’nın İncisi olarak adlandırılan Kırklareli’nin Demirköy İlçesi’nin çadırda tatil geçirmek isteyenlerin gözdesi haline geldiğini söyledi.
Yaz Tatili ve Kurban Bayramı Tatili ile birlikte Demirköy’ün tatil yapılabilecek en güzel ilçelerden biri olduğunu dile getiren Muhlis Yavuz; Lüks otellere gitmek istemeyenekonomik tatili tercih eden birçok yerli ve yabancı turistin başta Longoz Ormanları olmak üzere Demirköy İlçesi’nde Çadır Kampları’nda tatil yaptıklarını dile getirdi.
Demirköy İlçesi’nin her geçen gün güzelleşip, tatilcilerin uğrak yeri olduğunu aktaran Yavuz; “İstanbul’a yakın olan ve doğası ve tarihi ile dikkat çeken Demirköy ilçemiz her sene biraz daha gelişip, güzelleşiyor. Karadeniz Kıyısı’nda 26 kilometrelik kumsala sahip İğneada Beldemizin bulunması koruma altındaki yedi gölü ve zengin doğasıyla Demirköy turistlerin ilgi odağı oluyor. Ormanda spor yapan, balık tutan, odun ateşinde yemeklerini hazırlayan tatilciler, ağaçlar arasına kurdukları hamaklarda kitap okuyarak stres atıyor. Turistler, Fatih Dökümhanesi, Longoz Ormanları, Dupnisa Mağarası ile Rum köylerini ziyaret ederken, oldukça güzel bir tatil geçiriyorlar” diye konuştu.
Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, açıklamasında; Demirköy İlçesi’ne her sene gelen yerli ve yabancı turist sayısının arttığına dikkat çekti. (Savaş Eskici)
Kırklareli
Yayınlanma: 14 Eylül 2017 - 08:52
"Demirköy tatilcilerin gözdesi haline geldi"
HABER MERKEZİ Kırklareli’nin Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, Kurban Bayramı Tatilinin ardından açıklamada bulundu
Kırklareli
14 Eylül 2017 - 08:52
