Anadolu Ajansı (AA) Kırklareli İl Temsilcileri Özgür Tiran ve Ufuk Ertop, Kırklareli İl Millî Eğitim Müdürü Murat Altınöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşirken eğitim çalışmaları ve yerel basın ile iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
Eğitimde İş Birliği Vurgusu
Görüşmede, Kırklareli’de yürütülen eğitim projeleri ve öğrencilere yönelik sosyal faaliyetler hakkında bilgi alışverişi yapıldı. İl Millî Eğitim Müdürü Murat Altınöz, Anadolu Ajansı’nın eğitim alanındaki çalışmaları kamuoyuna doğru ve hızlı şekilde aktardığını belirterek, yerel basının desteklerinin kendileri için değerli olduğunu ifade etti.
Tiran ve Ertop’tan Başarı Dileği
Anadolu Ajansı Kırklareli Temsilcileri Özgür Tiran ve Ufuk Ertop, yeni görevine başlayan Müdür Altınöz’e başarı dileklerini iletti. Tiran ve Ertop, “Kırklareli’nde eğitimin gelişmesi ve öğrencilerin daha iyi imkânlara kavuşması için yapılan her çalışmayı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
Altınöz: “Eğitimde Güçlü Bir İletişim Önemli”
İl Millî Eğitim Müdürü Murat Altınöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Basın kuruluşlarıyla güçlü bir iletişim, eğitimde farkındalık oluşturmak açısından büyük önem taşıyor. Anadolu Ajansı’nın desteğiyle öğrencilerimizin başarı hikâyelerini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Haber Merkezi