HABER MERKEZİ
Kırklareli’nde, yılbaşı öncesi Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından "Yeni yıla ağaç keserek değil, fidan dikerek girelim" sloganıyla 2019 fidan ve ücretsiz paket yeşil çay dağıtıldığı etkinlikte, uzun kuyruk oluştu.
Yılbaşında süs amaçlı ağaç kesilmesinin önüne geçmek ve vatandaşlarda farkındalık oluşturmak amacıyla fidan dağıtım etkinliği düzenlediklerini belirten Kırklareli Orman İşletme Müdürü Önder Terzi, yaptığı konuşmada, yeni yıl nedeniyle 2019 çam, ıhlamur ve ceviz fidanını vatandaşlara dağıttıklarını kaydetti.
Etkinlikte, fidanların toprakla buluşturulmasının teşvik edilmesi amacıyla vatandaşlara paketler halinde ücretsiz yeşil çay da verdiklerini aktaran Önder Terzi, vatandaşların fidan dağıtım etkinliğine ilgi göstermesinden mutlu olduklarını dile getirdi.
Yeni yıla fidan kesmeden girmeyi amaçladıklarını söyleyen Terzi, "Bu etkinlikteki amacımız, yeşil alanlarımızı arttırmak.
Vatandaşlarımıza ağaç dikme sevgisini aşılamayı hedeflemekteyiz. Vatandaşlarımızın ilgisi de gayet iyi. Vatandaşlarımız sırasına girmiş, bu da medeniyetin göstergesi. Çok güzel, ben de çok mutlu oldum." Şeklinde konuştu.
Yapılan açıklamaların ardından vatandaşlara fidanları dağıtıldı.
Aylin Ayaz
Yeni yıl için 2019 adet fidan dağıtıldı
HABER MERKEZİ Kırklareli’nde, yılbaşı öncesi Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından "Yeni yıla ağaç keserek değil, fidan dikerek girelim" sloganıyla 2019 fidan
Yayınlanma :
02.01.2019 10:58
Güncelleme :
02.01.2019 10:58