* Bu kadar kısa sürede ikinci kitabını yazan Hakkı Cemal Doğu’yu tebrik eden Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı; Doğu’nun yazdığı kitapların ilçenin tanıtımına büyük yarar sağladığını ifade etti. Ziyaretin sonunda kitabın tüm Vizeli ve Trakyalı vatandaşlar tarafından mutlaka okunması gerektiğini sözlerine ekledi.
HABER MERKEZİ
Kırklareli’nin Vize İlçesi Evrencik Köyü doğumlu olan yazar Hakkı Cemal Doğu yeni yayımlanmış olan “Umudun Kanatlarında” adlı ikinci kitabını imzalayarak Belediye Başkanımız Sedat Balkı’ya hediye etti.
Belediye Başkanı Sedat Balkı, makamında konuyla alakalı yaptığı konuşmada; Yazarın ilk kitabı olan “Bir Evrencik Masalı”nı okuduğunu ve çok beğendiği belirtti.
Bu kadar kısa sürede ikinci kitabını yazan Hakkı Cemal Doğu’yu tebrik eden Balkı; Doğu’nun yazdığı kitapların ilçenin tanıtımına büyük yarar sağladığını ifade etti.
Yeni yayımlanmış olan “Umudun Kanatlarında” adlı kitabının ilk kitabı olan “Bir Evrencik Masalı’nın devamı niteliğinde olduğun söyleyen Yazar Hakkı Cemal Doğu; Yeni kitabında, küçük bir kasabadan İstanbul’a göçen bir ailenin orada kalıcı olabilmek çabasını anlattığını ve kitabın içerisinde Evrencik Köyü ve Vize İlçesi’nden bol bol bahsettiğini kaydetti.
Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı da ziyaretin sonunda kitabın tüm Vizeli ve Trakyalı vatandaşlar tarafından mutlaka okunması gerektiğini sözlerine ekledi. (Mümün Engin Gündoğdu)