Vize ilçesinde 3. etap doğalgaz çalışmaları Devlet Mahallesi Kamil Genç Sokak, Düzova Caddesi ve Spor Sokak bölgelerinde devam ediyor. Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp çalışmaların titizlikle ve güzel bir şekilde sürdüğünü kaydederek; en kısa sürede tüm vatandaşların doğalgaza kavuşacağını söyledi.Vize ilçesinde 3. etap doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Doğalgaz çalışmaları evlet Mahallesi Kamil Genç Sokak, Düzova Caddesi ve Spor Sokak bölgelerinde devam ederken, ilçe çapında da çalışmalar yapılıyor.
“İlçemiz genelinde çalışmalar son hızla devam ediyor”Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp çalışmaların gayet güzel ilerlediğini belirterek; “İlçemizde 3. etap kapsamında devam eden doğalgaz çalışmaları Devlet Mahallesi Kamil Genç Sokak, Düzova Caddesi ve Spor Sokak bölgelerinde gerçekleştiriliyor. İlçemiz genelinde çalışmalar son hızla devam ediyor” ifadelerini kullandı.
“İlçemiz her şeyin en güzelini hak etmektedir”Çalışmalar sonucunda zarar gören alanların yeniden düzenleneceğini kaydeden Başkan Özalp; “Yol ve kaldırım çalışmaları ve kaldırım ışıklandırmaları Belediyemiz tarafından yeniden yapılacak olup tamamıyla düzeltilerek ilçemiz daha güzel ve modern bir görüntüye kavuşacaktır. Bunun için sayın halkımızdan bu süre içerisinde bir anlayış ve hoşgörü bekliyoruz. İlçemiz her şeyin en güzelini hak etmektedir. Tüm sözlerimizi yerine getirmek için değerli halkımızdan aldığımız enerjiyle Vizemiz için her geçen gün çalışmalarımızı arttırarak halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Sözümüzün arkasındayız” dedi.