Kırklareli Valisi Uğur Turan, yeni yıla sayılı saatler kala yılbaşı ziyaretleri kapsamında Kırklareli Belediyesi zabıta Müdürlüğünü ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette kamu düzeni ve belediye hizmetlerinin sürekliliği vurgulanırken, sahada görev yapan personelin özverili çalışmaları takdirle karşılandı.

Protokol Üyeleri Ziyarette Yer Aldı
Ziyarete Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’un yanı sıra İl Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Eskitürk de eşlik etti. Ziyaret sırasında zabıta teşkilatının şehir yaşamındaki önemi ve vatandaş memnuniyetine katkısı üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

7/24 Hizmet Veren Personele Teşekkür
Vali Uğur Turan, 7 gün 24 saat esasına göre görev yapan zabıta personelinin, belediye hizmetlerinin etkin ve verimli şekilde yürütülmesinde önemli bir sorumluluk üstlendiğini ifade etti. Zorlu çalışma koşullarına rağmen görevlerini büyük bir fedakârlıkla sürdüren zabıta memurlarına emekleri dolayısıyla teşekkür etti.

Yeni Yıl ve Üç Aylar Mesajı
Ziyaretin sonunda zabıta personelinin yeni yılını tebrik eden Vali Turan, sağlık, huzur ve başarı temennilerinde bulundu. Ayrıca mübarek üç ayların hayırlara vesile olmasını dileyerek, tüm personele görevlerinde kolaylıklar temennisini iletti.
Umut AL




