Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür’e iade-i ziyarette bulundu.
Rektörlük Makamında sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyarette Vali Bilgin, Rektör Şengörür’ün her geçen gün büyüyerek İlimizin göz bebeği haline gelen Kırklareli Üniversitesi’ne yeniden atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni dönemin Kırklareli Üniversitesine ve Kırklareli’ne hayırlı olması dileğinde de bulunan Bilgin, Şengörür’e çalışmalarında başarılar diledi.
Rektör Şengörür yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle yeniden Rektörlük görevine atandım. Üniversite olarak başarılı bir 4 yıl geçirdik. Sayın Valimiz de görev yaptığımız süre içerisinde her zaman bizlere destek verdi. İnşallah önümüzdeki 4 yıl boyunca yine aynı başarıyı göstererek Yeni Yükseköğretim Vizyonu doğrultusunda faaliyete geçirdiğimiz birim ve projeleri geliştirmek ve Üniversitemizin saygın üniversiteler arasındaki yerini alması için çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz. Yeniden atanmam dolayısıyla ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Sayın Valimiz Osman Bilgin’e nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.
Gündem
Yayınlanma: 03 Mart 2021 - 11:27
VALİ BİLGİN'DEN KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ŞENGÖRÜR'E İADE-İ ZİYARET
Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Rektör Prof
Gündem
03 Mart 2021 - 11:27
