• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • TEKNOLOJİ
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Edirne
  • Tekirdağ
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Spor
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Üsküp'te TOKİ'ye Başvuru Süresi uzatıldı
Ekonomi
Yayınlanma: 09 Mayıs 2017 - 08:49

Üsküp'te TOKİ'ye Başvuru Süresi uzatıldı

* Kırklareli merkez ilçe Üsküp Belediye Başkanlığı’ndan süre uzatımı ile ilgili yapılan açıklamada; “Süre uzatımı ile birlikte bazı şartlarda da değişiklik yapıldı

Ekonomi
09 Mayıs 2017 - 08:49
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Üsküp’te TOKİ'ye Başvuru Süresi uzatıldı
* Kırklareli merkez ilçe Üsküp Belediye Başkanlığı’ndan süre uzatımı ile ilgili yapılan açıklamada; “Süre uzatımı ile birlikte bazı şartlarda da değişiklik yapıldı. Bundan sonraki süreçte 2+1 tipi konutlara Kırklareli il genelinde son bir yıldır ikamet edenler müracaat edebilecekken, 3+1 tipi konutlara ise Türkiye genelinde ikamet eden tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları müracaat edebilecek” denildi.

HABER MERKEZİ

Kırklareli merkez ilçeye bağlı Üsküp Belediyesi’nin girişimleriyle TOKİ tarafından 140 konutluk “Toplu Konut Projesi” hayata geçiyor.

Üsküp'te 20 yıl vade ve aylık 413,00 Türk Lirası taksit tutarı ile 2+1 daire; 15 yıl vade ve aylık 797,00 Türk Lirası taksit tutarı ile 3+1 daire sahibi olabilmek için TOKİ başvuruları devam ediyor. Üsküp Belediye Başkanlığı Üsküp Beldesinde yapılacak olan TOKİ evlerine başvuru süresi 31 Mayıs 2017 tarihine kadar uzatıldığını ve bazı şartlarda değişiklik yapıldığını açıkladı.

Üsküp Belediye Başkanlığı’ndan süre uzatımı ile ilgili yapılan açıklamada; “Süre uzatımı ile birlikte bazı şartlarda da değişiklik yapıldı. Bundan sonraki süreçte 2+1 tipi konutlara Kırklareli il genelinde son bir yıldır ikamet edenler müracaat edebilecekken, 3+1 tipi konutlara ise Türkiye genelinde ikamet eden tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları müracaat edebilecek” denildi.

Ayrıca açıklamada vatandaşların detaylı bilgi için (0 288) 273 11 22 numaralı telefonu arayabilecekleri belirtildi.

Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, 140 konutluk toplu konut projesi için yer tahsisinin yapıldığı ve ekonomik koşullarda Üsküplü vatandaşların ev sahibi olabilecekleri söyledi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Üsküp Belediye başkanı Hüseyin Kasap, “Üsküp Belediyesi olarak beldemizin büyümesi ve gelişmesi için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Birçok hizmetlerimizin yanı sıra TOKİ ile yaptığımız görüşmelerden de olumlu sonuçlar aldık. Beldemiz merkezine 140 konuttan oluşan bir proje ile çağdaş ve modern yapıların beldemizde yer almasına imkan sağladık” dedi.

Yapılacak toplu konut projesinin ardından beldede evsiz vatandaş kalmayacak diyen Kasap, özellikle gençlerin toplu konut projesine yoğun rağbet gösterdiğini dile getirdi. 2+1 ve 3+1’den oluşacak evlerin 110-135 ve 145 m2’ler arasında olacağını sözlerine ekleyen Hüseyin Kasap, “Bu projenin en güzel yanı 20 yıl vadeli olmasıdır. Hal böyle olunca asgari ücretle çalışanlar dahi ev sahibi olabilecekler. TOKİ tarafından yakın zamanda başlatılması planlanan konutların bitimi ise 15 ay gibi kısa sürede tamamlanacak” şeklinde konuştu. (Savaş Eskici)

İlginizi Çekebilir
Trakya'da Konut Satışlarında Artış: Trakya İlleri Rakamları Dikkat Çekti
Trakya'da Konut Satışlarında Artış: Trakya İlleri Rakamları Dikkat Çekti
TÜİK Verilerine Göre Mayıs Ayında İhracat ve İthalatta Artış
TÜİK Verilerine Göre Mayıs Ayında İhracat ve İthalatta Artış
TÜİK Verilerine Göre Tavuk Eti Üretiminde Dikkat Çeken Artış
TÜİK Verilerine Göre Tavuk Eti Üretiminde Dikkat Çeken Artış
TÜİK Açıkladı: Mayıs 2025'te İşsizlik Oranı Yüzde 8,4'e Geriledi
TÜİK Açıkladı: Mayıs 2025'te İşsizlik Oranı Yüzde 8,4'e Geriledi
Son Haberler
Vize'de Yeni Anaokulu İçin Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor
Vize'de Yeni Anaokulu İçin Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor
Kırklareli'nde Mayıs Ayında 3 Bin 674 Motorlu Taşıt Devir Oldu
Kırklareli'nde Mayıs Ayında 3 Bin 674 Motorlu Taşıt Devir Oldu
AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı'ndan Esnaf Ziyaretleri
AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı'ndan Esnaf Ziyaretleri
Kırklareli Pınar Mahallesi Asilbeyli Köyü'ne Doğal Gaz Müjdesi
Kırklareli Pınar Mahallesi Asilbeyli Köyü'ne Doğal Gaz Müjdesi
 Edirne Valisi Yunus Sezer’in 664. Kırkpınar Haftası Mesajı
Edirne Valisi Yunus Sezer’in 664. Kırkpınar Haftası Mesajı
AÇIK ARTIRMA İLANI
AÇIK ARTIRMA İLANI

Ana Sayfa
TEKNOLOJİ
Gündem
Kırklareli
Edirne
Tekirdağ
Ekonomi
Siyaset
Spor
Resmi İlanlar
Sağlık
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Edirne
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Resmi İlanlar
  • Siyaset
  • Spor
  • Tekirdağ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.