• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • TEKNOLOJİ
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Edirne
  • Tekirdağ
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Spor
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Edirne
  3. TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN, FİNAL HAFTASI BOYUNCA ÖĞRENCİLERE TATLI İKRAMI
Edirne
Yayınlanma: 19 Ocak 2024 - 13:40
Güncelleme: 16 Şubat 2024 - 23:49

TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN, FİNAL HAFTASI BOYUNCA ÖĞRENCİLERE TATLI İKRAMI

Edirne
19 Ocak 2024 - 13:40
Güncelleme: 16 Şubat 2024 - 23:49
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN, FİNAL HAFTASI BOYUNCA ÖĞRENCİLERE TATLI İKRAMI

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, final haftasında Merkez Kütüphanede çalışan öğrencilere tatlı ikramında bulundu. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı iş birliği ile düzenlenen etkinlikte Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, final sınavları için Merkez Kütüphanede ders çalışan öğrencilerle bir araya gelerek kendilerine tatlı ikram etti.

Etkinlik kapsamında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Burak İşçimen, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Seda Yıldızeli, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Prof. Dr. Nurten Çetin, Personel Daire Başkanı İlyas İpek, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ayşegül Kuşlar ve Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Alperen Karapınar tatlı dağıtımına katılarak öğrencilere tatlı ikram etti.

Merkez Kütüphanesi’nde geç saatlere kadar ders çalışan öğrencilere destek olmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, çalışmalarına kısa bir ara vererek Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun elinden tatlılarını alan öğrenciler, vermiş oldukları bu hizmetten dolayı Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür etti.

Edirne İl Müftülüğü ve Türk Kızılay Edirne İl Merkezi’nden Öğrencilerimize Destek

Edirne İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubesi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları sınav haftası boyunca öğrencilerimize destek olmak amacıyla Merkez Kütüphanemizde, evde yaptıkları poğaça, börek kek gibi yiyecekleri 18.00-22.00 saatleri arasında öğrencilerimize ikram ederken, Genç Kızılay Edirne gönüllüleri ise 16.00 – 20.00 saatleri arasında öğrencilerimize çorba ikramında bulunuyor.

Trakya Üniversitesinin öğrencileri önceleyen bir üniversite olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Trakya Üniversitesi olarak öğrencilerimizin ihtiyaçlarını tespit edip, onlara en iyi imkanları sunmak bizim için çok önemli. Özellikle sınav döneminde kütüphanemizde uzun saatler ders çalışan öğrencilerimizin de çeşitli ihtiyaçları ortaya çıkıyor. Bu anlamda bugün öğrencilerimize destek olmak ve onların motivasyonunu artırmak amacıyla tatlı ikramında bulunduk. Final sınavları süresince, saat 21.00’de, öğrencilere tatlı dağıtımı hizmetimiz devam edecektir. Ayrıca şehrimizin değerli kurumları olan İl Müftülüğü ve Türk Kızılay Edirne Temsilciliği tarafından da öğrencilerimize destek olmak amacıyla ikramlar sunuluyor. Kurumlar arası dayanışma adına örnek bir uygulama sergileyen değerli kurumlarımıza çok teşekkür ederim. Paydaşlarımızla birlikte öğrencilerimize her anlamda destek olmayı sürdüreceğiz. Tüm öğrencilerime sınavlarında başarılar dilerim.” dedi.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BASIN BÜLTENİ
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Hamzabeyli'de 50 kilo uyuşturucuyu ‘Bodri’ buldu
Hamzabeyli'de 50 kilo uyuşturucuyu ‘Bodri’ buldu
Yesevi Hareketi Derneği’nden Çağrı:
Yesevi Hareketi Derneği’nden Çağrı: "İyilik Seninle Başlasın, Kurbanla Yayılsın"
Edirne Valisi ve Trakya Üniversitesi Rektöründen Mühendislik Fakültesine İlham Veren Ziyaret
Edirne Valisi ve Trakya Üniversitesi Rektöründen Mühendislik Fakültesine İlham Veren Ziyaret
Cumhuriyet’in Kadınları Edirne’de Atatürk’ün İzinde Buluştu
Cumhuriyet’in Kadınları Edirne’de Atatürk’ün İzinde Buluştu
RESMİ İLANLAR
RESMİ İLANDIR
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
RESMİ İLANDIR
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
Son Haberler
Çeşme Marina, elektrik tüketiminin tamamını yeşil enerjiden karşılayacak
Çeşme Marina, elektrik tüketiminin tamamını yeşil enerjiden karşılayacak...
Engelliler Haftası ve Aile Yılı'nda Kırklareli'nde Farkındalık Yürüyüşü
Engelliler Haftası ve Aile Yılı'nda Kırklareli'nde Farkındalık Yürüyüşü
Başkan Ilık;
Başkan Ilık; "Sosyal Güvenlik, Geleceğimizin Teminatıdır!"
MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ KURULUŞUNUN 50. YILINDA İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ KURULUŞUNUN 50. YILINDA İLK MECLİS...
Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş’e Diyanet-Sen’den Ziyaret
Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş’e Diyanet-Sen’den Ziyaret
EDİRNE VALİSİ YUNUS SEZER'DEN TEKNOPARK'A ZİYARET
EDİRNE VALİSİ YUNUS SEZER'DEN TEKNOPARK'A ZİYARET

Ana Sayfa
TEKNOLOJİ
Gündem
Kırklareli
Edirne
Tekirdağ
Ekonomi
Siyaset
Spor
Resmi İlanlar
Sağlık
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Edirne
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Resmi İlanlar
  • Siyaset
  • Spor
  • Tekirdağ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.