AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Temayül Yoklaması yaptı
* Aday Adayı olan arkadaşlarını tebrik eden ve kutlayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “İlçe Başkanı aday adayı olan 7 arkadaşımız var. Hepsini tebrik ediyor ve kutluyorum. Temayül Yoklamaları demokratik bir yarıştır. Yapılan Temayül Yoklamaları’nda çıkan sonucu göre adaylarımızı Ankara’ya götüreceğiz. 14 Eylül 2017 Perşembe günü adaylarımız ile birlikte yola çıkacağız. Burada görüşmeler yapılacak. Merkez İlçe bizim için çok önemli. 2019 yılında Kırklareli Belediyesi’ni AK Parti İktidarı ile tanıştıracağız. İşte Merkez ilçenin bizim için önemi daha da artıyor. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada teşkilatlarımız ile birlikte gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
HABER MERKEZİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Teşkilatı’nda İlçe Başkan Adayı’nın belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı.
AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı binasında,12 Eylül 2017 Salı günü 12.00-15.00 saatleri arasında yapılan Temayül Yoklaması partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Temayül Yoklaması’nda; Ana Kademe İl, Kadın, Gençlik Kolları Yönetim Kurulları, Merkez İlçe Asil ve Yedek Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri oylarını kullanırken, Merkez İlçe Başkanlığı Aday Adaylığı’na; Akın Bilicioğlu, Özkan Özbalcı, Baki Bingül, Barış Teksin, Harun Sevim, Hayati Gürer, Nihat Sağlam aday oldu.
Oyunu kullanan ve basın mensuplarına açıklamada bulunan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, konuşmasında; Temayül Yoklamaları’nı demokratik yarış olarak gördüklerini dile getirdi.
Aday Adayı olan arkadaşlarını tebrik eden ve kutlayan Alper Çiler; “İlçe Başkanı aday adayı olan 7 arkadaşımız var. Hepsini tebrik ediyor ve kutluyorum. Temayül Yoklamaları demokratik bir yarıştır. Yapılan Temayül Yoklamaları’nda çıkan sonucu göre adaylarımızı Ankara’ya götüreceğiz. 14 Eylül 2017 Perşembe günü adaylarımız ile birlikte yola çıkacağız. Burada görüşmeler yapılacak. Merkez İlçe bizim için çok önemli. 2019 yılında Kırklareli Belediyesi’ni AK Parti İktidarı ile tanıştıracağız. İşte Merkez ilçenin bizim için önemi daha da artıyor. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada teşkilatlarımız ile birlikte gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
Sonuçların genel merkezde değerlendirileceğini belirten İl Başkanı Alper Çiler; Temayül Yoklaması’nı önemli bir veri olarak gördükleri ifade etti. Temayül Yoklaması’nda, 7 aday için 154 partili oy kullandı. (Savaş Eskici)