HABER MERKEZİ
TÜMSO Veteranlar Ligi Yeni Sezon Lig Kuraları İstanbul da çekildi.
Kırklareli Masterler Ve Veteranlar Futbol Kulübü Derneği Başkanı Hikmet Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Mesut Gövce, TÜMSO +40 Yaş Türkiye Master Süper Ligi 2018-19 Sezonu Fikstür Çekimi’ne katıldılar.
Kırklareli’ni, başarıyla temsil eden Kırklareli Masterler Takımı bu sezonda hedefini şampiyonluk olarak açıklarken, Kırklareli Masterler ve Veteranlar Futbol Kulübü Başkanı Hikmet Yıldırım, yaptığı açıklamada; Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını temenni etti.
Takıma güvendiğini ve takımın kalitesinden emin olduğunu aktaran Yıldırım; “TÜMSO +40 Yaş Türkiye Master Süper Ligi’nde mücadele edecek. Kura çekimimizi geçtiğimiz gün gerçekleştirdik. Takımımıza ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tabii zor ekiplerle karşılaşacağız. Ancak takımımızın kalitesine ve oyuncu kadromuza güveniyoruz. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Takımımıza desteğini esirgemeyen Kırklarelili sporseverlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Yardımcısı Mesut Gövce ise yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını temenni ederek, Kırklareli Masterler Takımı’nın birbirinden güzel mücadelelere imza atacağını kaydetti. (Savaş Eskici)
Gündem
Yayınlanma: 12 Ekim 2018 - 07:58
"Sporseverlere teşekkür ediyorum"
HABER MERKEZİ TÜMSO Veteranlar Ligi Yeni Sezon Lig Kuraları İstanbul da çekildi
Gündem
12 Ekim 2018 - 07:58
