Geçtiğimiz günlerde Kırklareli Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olduğunu açıklayan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker’in seçim vaatlerinden biri de Kırklarelispor’a oldu.
Kırklarelispor’un Trakya Bölgesi’nin en büyük markalarından biri olduğunu belirten Türker, geçmiş yıllarda yaptığı sponsorluk çalışmalarını hatırlatarak, göreve geldiğinde yeniden Kırklarelispor’a mali kaynak yaratacağının sözünü verdi. ‘’Göreve geldikten sonra, birinci değilse bile ikinci yılın sonunda mutlaka Kırklarelisporumuz’u 1.Lig’e çıkaracağız.’’ diyen Türker, Kırklarelispor’un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Mali açıdan zor günler geçirse de Taner Araz sonrası özellikle ikinci devrenin başından beri başarılı bir grafik çizen Yeşil-Beyazlılar’ın sponsor arayışı sürüyor.
Metin Karakuş