Çok, çok yazık…
Barış Pınarı Harekatı başladığı ilk günlerde Ordumuza başarı dileyenler, birlik ve beraberlik mesajları vermişlerdi.
Bu sevindirici bir davranıştı ve Türk Milletini birlik ve beraberlik konusunda ümitlenmişti.
Fakat gel ki, şimdi bazıları Barış Pınarına karşı çıkan dış güçlerin konuşmalarını maalesef destekler gibi konuşmaya ve operasyonu önemsememeye hatta küçümsemeye ve utanmasalar, “operasyonu hemen durdurun, terör örgütleriyle anlaşın!”diyecekler.
****
Böyle Vatan Severlik, Bayrak Severlik olmaz. Artık bu tür konuşmalar ve tokurdanmalar, Türk Milletinin ve Kahraman Ordumuzun moralini bozuyor ve de Türkiye’yi bölmek, parçalamak isteyenlere destektir ve çok yazıktır. Bu vatan severlik değil bilmem neyliktir!..
****
Aslında Türk Ordusu operasyon için sınır ve sınır ötesine çıktığında siyaset bitmeli, Muhalefetiyle, yazarlarıyla, akademisyeniyle, Prof.leriyle Türk Milleti kenetlenip tek vücut olmalıdır.
Ama ne yazık ki bu yapılmıyor. Yapılmayınca da hainlerin ekmeğine bal-yağ sürmektir.