HABER MERKEZİ
Pınarhisar Atatürk Ortaokulu, bünyesinde düzenlediği “Bir yazar okuyorum, bir yazar dinliyorum” etkinlikleri kapsamında yazar Şöhret Doğruyol Sağbaş’ı ağırladı.
Pınarhisar Atatürk Ortaokulu toplantı salonunda Türkçe Öğretmeni Memduha Eroğlu ve diğer Türkçe öğretmenlerinin yoğun katkısı ile gerçekleşen etkinlik yazar Şöhret Doğruyol Sağbaş’ın öz geçmişinin okunması ile başladı. Ardından slayt gösterisi ve kitaplarını okuyan öğrencilerin soruları eşliğinde yazar ile samimi bir söyleşi gerçekleştirildi.
Etkinliğin son bölümünde öğrenciler yazarın kitaplarını imzalattılar. Etkinlik günün anısına Yazar Şöhret Doğruyol Sağbaş’a çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. (Amine Zortul)