Zortul Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Zortul ve B. Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi Işıksal Ankara’da ziyaretler gerçekleştirdiler.
CHP’nin Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ile bir görüşme gerçekleştiren Zortul Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Zortul ve B. Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi Işıksal, daha sonra Tekirdağ eski ağır ceza reisi ve Ankara’da Yargıtay Daire Başkanlığında uzun yıllar görev yapan Hamdi Yaver Haktan’ı ziyaret ettiler.
Yargıtay’da görev yapmış Hâkimler ve Savcılar arasındaki onursal üyelerden oluşan kurulun halen başkanlığını yapan, Tekirdağ damadı Hamdi Yaver Haktan’la Ankara Yargıtay Binasında bulunan odasında Tekirdağ’a dair tüm konular ele alındı.
Tekirdağ eski Ağır Ceza Reisi olarak 2001 yılına kadar Tekirdağ’da görev yapan Hamdi Yaver Haktan sonrasında Yargıtay’daki görevine atanmış ve emekliliği ile birlikte onursal başkan olarak halen Ankara Yargıtay başkanlığındaki görevini sürdürüyor.
Murat Zortul ’un ikinci ziyareti ise Ankara eski Ağır Ceza Reisi ve Ankara Batı Hakimliği Başkanlığı yapan Mehmet Önder Kabasakal’a oldu.
- Önder Kabasakal’ın eşi halen Yargıtay 13’ncü Hakimliği Başkanlığını sürdürürken, Avukat olan oğlu Oğuzhan Kabasakal’da Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi görevini sürdürmektedir.
- Önder Kabasakal ile en yakın sürede Tekirdağ ve Bulgaristan gezisi için sözleşerek ayrılan Murat Zortul, son olarak Türkiye Karadenizliler Federasyonu Başkanı Ali Aydın ile yaptığı görüşme ile Ankara ziyaretlerini tamamladı.
