* Yaptıkları dua ve Lokma Dağıtımı ile Mehmetçiklerimizin yanında olduklarına vurgu yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pınarhisar İlçe Başkanı Nedim Bars; “Zeytin Dalı Harekatı ile milletimizin ordusuna ve polis teşkilatımıza olan güveni, sevgisi ve sınırsız desteği tazelenerek zirve yapmış buda dosta güven düşmana korku salmaya yetmiştir” dedi.
HABER MERKEZİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pınarhisar İlçe Başkanlığı tarafından Afrin Harekatı’na katılan Kahraman Mehmetçiklerimiz, Şehit ve Gaziler için lokma dağıtıldı. Duaların edilmesinin ardından Lokma Dağıtımı yapıldı. Vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler.
Yaptıkları dua ve Lokma Dağıtımı ile Mehmetçiklerimizin yanında olduklarına vurgu yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pınarhisar İlçe Başkanı Nedim Bars; “Zeytin Dalı Harekatı ile milletimizin ordusuna ve polis teşkilatımıza olan güveni, sevgisi ve sınırsız desteği tazelenerek zirve yapmış buda dosta güven düşmana korku salmaya yetmiştir. Devletimizin varlığına, milletimizin birliğine kast eden iç ve dış düşmanlara karşı canları pahasına mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerinin şehitlerine rahmet, gazilerine şifa, şu anda yurt içinde ve yurt dışında terör örgütü ile mücadele eden Mehmetçiklerimize kan, can, derman olması temennilerimizle Cuma Namazı sonrası lokma ikramımız olmuştur.
Gaziantepte, Kilis’te, Hassa’da analarımızın, bacılarımızın ikramları gibi yerine ulaşmasa da bu ikram vesilesi ile dualarımızın yerine ulaşacağı bilinci ile Pınarhisar’dan dualarımız ve tüm varlığımız ile Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bütün emperyal güçlerin ülkemize karşı başlattığı amansız saldırılar karşısında sessiz kalanların, milli birlik ve beraberlik içerisinde yapılan mücadelenin akamete uğramasını bekleyenlerin var olduğunu biliyoruz. Bu gibi düşünceler içinde olanları önce Allah’a sonrada millet vicdanına havale ediyoruz.
Devlet ve Millet düşmanları bilsinler ki tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi; “Kim var demeden devletim ve milletimin varlığı için ben varım” diyen Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Milliyetçi Ülkücü Hareket Milli birliğimizi sağlamak ve Milletimizin geleceğini garanti altına almak için her şartta canı pahasına mücadele etmeye hazırdır. Zeytin dalı harekatı ile milletimizin ordusuna ve polis teşkilatımıza olan güveni, sevgisi ve sınırsız desteği tazelenerek zirve yapmış buda dosta güven düşmana korku salmaya yetmiştir. Pınarhisar’dan tüm Polis Teşkilatımız ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahraman Mehmetçiklerine sevgi, saygı ve muhabbetlerimizi gönderiyoruz. Tüm varlığımızla yanlarında olduğumuzu bilsinler. Allah yar ve yardımcıları olsun. İnşallah istikamet Kızılelma, Hedef Turan olsun. Vur bozkurdum vur tilkiye vur kurtulsun Türkiye. Yerde Arslan, gökte Kartal, dağda Bozkurt ordusu yaşasın, var olsun Türk Ordusu” dedi. (Savaş Eskici)