• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • TEKNOLOJİ
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Edirne
  • Tekirdağ
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Spor
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Meclis'te, 2 Komisyon 2019 Yılı için Projeleri'ni sundu
Ekonomi
Yayınlanma: 05 Ekim 2018 - 08:03

Meclis'te, 2 Komisyon 2019 Yılı için Projeleri'ni sundu

  HABER MERKEZİ Kırklareli İl Genel Meclisi Ekim Ayı 4

Ekonomi
05 Ekim 2018 - 08:03
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Meclis’te, 2 Komisyon 2019 Yılı için Projeleri’ni sundu
 

HABER MERKEZİ

Kırklareli İl Genel Meclisi Ekim Ayı 4. Birleşimi yapıldı. Gerçekleşen birleşimde, 2019 Yılı Yatırım Programı Taslağı ile ilgili komisyonlar tarafından hazır olunan raporlar okundu. Birleşimde, Tarım ve Hayvancılık komisyonu ile Çevre ve Sağlık komisyonları okunarak, yeni projeler İl Genel Meclis üyeleri ile paylaşıldı.

Kırklareli İl Genel Meclisi Ekim Ayı 4.birleşimi 4 Ekim 2018 Perşembe günü saat 11.00’da Kırklareli İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlanırken, 2019 Yılı Yatırım Programı Taslağı ile ilgili Tarım ve Hayvancılık Komisyon Raporu’nu İl Genel Meclis Üyesi Şahin Arslan, Çevre ve Sağlık Komisyon Raporu’nu ise İl Genel Meclis Üyesi Gürcan Kırım okudu.

Tarım ve Hayvancılık Komisyon Raporu’nu okuyan İl Genel Meclis Üyesi Şahin Arslan, 2019 Yılı için hazırlanan yeni projeleri şu şekilde açıkladı:

“Bitkisel üretimin geliştirilmesi çerçevesinde, Çilek Yetiştiriciliği Projesi, Yüksel Tünel Sera Tesisinin Kurulması Projesi, Lavanta Yetiştiriciliği, Kayın Mantarı Yetiştiriciliği, Pestisit Kutularının Geri Dönüşüme Kazandırılması Projesi, Hayvansal Üretimin Geliştirilmesi Çerçevesinde, Modern Kovanlar ile Arıcılık Projesi, Küçükbaş Hayvanlara Banyo Havuz Yapım Projesi, Gıdalarda Hijyenmevzuatı Çerçevesinde Yıldızlı İşletme Projesi, Genç Çiftçi Projesi, Meralarda Oluşan Çalılıkların Seyreltilmesinde Kullanılmak Üzere Çalı Makinesi Alım İşi, Organik Tarımın Yaygınlaştırılması ve Kontrolü Projesi, Kadın Çiftçiler Tarımsal Yayım Projesi, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Projesi, Bitki Sağlığı Uygulama Kontrol Projesi, Bitkisel Üretimin Geliştirilmesi Projesi, Çayır, Mera ve Yem Bitkileri Üretimini Geliştirme Projesi, Arazi Toplulaştırma TİGH Projesi, Tarım Arazilerinin Devir ve Takip Sistemi Projesi, Mera Hizmetleri, Itri ve Tıbbi Bitkiler İle Boya Bitkileri Yetiştirme Projesi, Merkez ve Taşra Teşkilatı Modernizasyon Projesi, Türkiye Tarım Havzaları Geliştirme Projesi, Kontrol Hizmetlerinin Geliştirme Projesi, Sularda Tarımsal Faaliyetlerden Kaynaklanan Kirliliğin Kontrolü ve Gıda Hizmetleri”

Çevre ve Sağlık Komisyonu Raporu’nu okuyan, İl Genel Meclis Üyesi Gürcan Kırım, 2019 yılı için hazırlanan yeni projeleri şu şekilde açıkladı:

“1 Adet Denetim Hizmet Aracı Alımı, 1 Adet Ambulans Alımı, Demirköy İlçesi 112 ASHİ Olarak Kullanılmak Üzere Bina Yapımı, İğneada Beldesi 112 ASHİ Olarak Kullanılmak Üzere Bina Yapımı, Vize İlçesi 112 ASHİ Olarak Kullanılmak Üzere Bina Yapımı, Kıyıköy Beldesi 112 ASHİ Olarak Kullanılmak Üzere Bina Yapımı, Pınarhisar İlçesi 112 ASHİ Olarak Kullanılmak Üzere Bina Yapımı, Kırklareli Merkez İlçe Heliport Alanı Yapımı, Lüleburgaz İlçesi Heliport Alanı Yapımı, Kırklareli Devlet Hastanesi Acil Girişi Belirtilen TOTEM Temini, Kırklareli Devlet Hastanesi Poliklinik ve Ziyaretçi Girişini Kapsayacak Çelik Konstrüksiyonlu Kapalı Alan” (Savaş Eskici)

İlginizi Çekebilir
Hizmet Sektöründe Yıllık Artış Yüzde 34,85’e Ulaştı
Hizmet Sektöründe Yıllık Artış Yüzde 34,85’e Ulaştı
Türkiye'de 2024'te 20,3 Milyar Metreküp Su Çekildi
Türkiye'de 2024'te 20,3 Milyar Metreküp Su Çekildi
Kasım Ayında Yİ-ÜFE Arttı: Üretici Fiyatları Yıllık Yüzde 27 Seviyesinde Yükseldi
Kasım Ayında Yİ-ÜFE Arttı: Üretici Fiyatları Yıllık Yüzde 27 Seviyesinde Yükseldi
Kasım Ayında En Yüksek Reel Getiri Mevduatta Oldu
Kasım Ayında En Yüksek Reel Getiri Mevduatta Oldu
Son Haberler
Kırklareli’nde Trafikte Ters Yön Tehlikesi
Kırklareli’nde Trafikte Ters Yön Tehlikesi
Yüzyılın Konut Projesi’nde Başvurular Sona Eriyor
Yüzyılın Konut Projesi’nde Başvurular Sona Eriyor
Lüleburgaz'da Altyapı Güçleniyor: Çetin Yelmez Bulvarı'nda 620 Metrelik Yeni Hat Çalışması
Lüleburgaz'da Altyapı Güçleniyor: Çetin Yelmez Bulvarı'nda 620 Metrelik...
ADD Kırklareli'nden Dayanışma Yemeği: Yoğun Katılım Dikkat Çekti
ADD Kırklareli'nden Dayanışma Yemeği: Yoğun Katılım Dikkat Çekti
Kırklareli'nin Yeni Yıl Trendi: Yılbaşı Çorapları Yoğun İlgi Görüyor
Kırklareli'nin Yeni Yıl Trendi: Yılbaşı Çorapları Yoğun İlgi...
Kırklareli’nin Yeni Mahallesi’nin adı “ATATÜRK” olacak
Kırklareli’nin Yeni Mahallesi’nin adı “ATATÜRK” olacak

Ana Sayfa
TEKNOLOJİ
Gündem
Kırklareli
Edirne
Tekirdağ
Ekonomi
Siyaset
Spor
Resmi İlanlar
Sağlık
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Edirne
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Resmi İlanlar
  • Siyaset
  • Spor
  • Tekirdağ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.