HABER MERKREZİ
Kırklareli’nin Kofçaz Belediye Başkanı Mehmet Balcı, açıklamada bulundu. Balcı, açıklamasında “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla ilçede kutlama şenliği hazırladıklarını söyledi.
8 Mart’ın tüm kadınların toplumda hak ettiği, layık olduğu yere gelmesi, kadınların toplumların kanayan yarası haline gelmiş sorunlarının masaya yatırılması, tartışılması ve çözümü için bir vesile olmasını temenni ettiğini kaydeden Balcı; “Her 8 Mart'ta kadınlarımızın toplumsal yaşam haklarına, çalışma koşullarına, anneliğine, kadınlığına bir kez daha dikkat çekiliyor. Kofçaz Belediyesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Belediye Başkanlığı olarak Belediye Düğün Salonu’nda saat 19.30’da Nagehan Bavır, Safiye Aydoğan ve Piyanist Armin tarafından konser verilecek. Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, fırsat verildiğinde yaşamın her alanında başarıyla yer almasını bilen kadınlarımızın eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en güzel şekilde kutlayacağız. 8 Mart 2017 tarihinde saat 19.30’da Belediye Düğün Salonu’nda ücretsiz olarak düzenlenecek şenliğe tüm Kofçazlı bayanları davet ediyorum” diye konuştu.
Kofçaz Belediye Başkanı Mehmet Balcı, açıklamasında; Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan etkinliklerin plan program dahilinde yapılmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.