Ramazan Bayramı öncesinde Kırklareli şehir merkezinde serin havaya rağmen insan hareketliliği dikkat çekti. Vatandaşlar, alışverişlerini tamamlamak ve bayram hazırlıklarını yapmak için çarşı ve ana caddelere akın etti. Artan yaya trafiği, şehir merkezinde yoğun bir kalabalığın oluşmasına neden oldu.
Çarşı Bölgesinde Bayram Hareketliliği
Çarşı bölgesinde kaydedilen görüntüler, cadde boyunca yürüyen çok sayıda vatandaşı gözler önüne serdi. Özellikle alışveriş yapılan dükkânların bulunduğu sokaklarda yoğunluk daha belirgin bir şekilde hissedildi. Vatandaşlar, bayram öncesi eksiklerini tamamlamak için uzun süre mağazalarda vakit geçirdi.
Caddeye Asılan Türk Bayrakları Bayram Atmosferini Yansıtıyor
Şehir merkezine asılan Türk bayrakları, bayramın coşkusunu ve atmosferini güçlendirdi. Renkli görüntüler, vatandaşların hem alışveriş yaparken hem de bayramın heyecanını yaşarken fotoğraf karelerine yansıdı. Bayram süresince şehirdeki estetik ve düzenli görüntü vatandaşlardan olumlu yorum aldı.
Yaya Trafiğinde Yoğun Saatler
Gün içerisinde artan yaya trafiği, şehir merkezinde yoğun saatlerin yaşanmasına neden oldu. Özellikle öğle ve akşam saatlerinde cadde boyunca yürüyenlerin sayısı belirgin şekilde arttı. Vatandaşlar, alışveriş ve bayram hazırlıkları sırasında dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.
HACER ZORTUL