Kırklareli ilinde ehliyet almak isteyen adaylar, 24 Şubat 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilen direksiyon sınavında ter döktü. Teorik sınavı başarıyla geçen adaylar, direksiyon sınavında performans sergileyerek ehliyet almaya hak kazandılar.
Bu heyecana ortak olan isimlerden birisi de Trakya'da Yeşilyurt Gazetesi muhabirimiz Aykut Önal olurken, Karizma Sürücü Kursu eğitmeni Damla Akcan'ın rehberliğinde aldığı eğitim sonrasında direksiyon sınavını başarıyla tamamlayarak ehliyetini almaya hak kazanan isimler arasına adını yazdırdı.
Önal, sınav öncesinde araç kullanma deneyimi olmamasına rağmen doğru eğitmenlerle ve talimatları dikkate alarak kısa sürede araç kullanma pratiğini öğrenebildiğini ifade etti. ''Özgüven bazen ters tepebiliyor. Bu sebeple sınava girecek adaylara odaklarını kaybetmemelerini ve direktiflere uymalarını tavsiye ediyorum'' dedi.
Sınav sonuçlarına göre bazı adaylar başarılı olup ehliyetlerini alırken, bazıları ise yaptıkları hatalar nedeniyle bir sonraki sınavda şanslarını deneyecekler.
Gelecekte direksiyon sınavına girecek adaylara ise muhabirimiz; ''Doğru eğitmenlerle ve talimatları dikkate alarak çabaladığınızda kısa sürede araç kullanma pratiği anlaşılabiliyor'' diyerek tavsiyelerde bulundu.
Haber Merkezi
KARİZMA SÜRÜCÜ KURSU???????? BAŞARININ ADRESİ ????????♂️✌️