Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, BAGİS cihazlarında meydana gelebilecek arızalara ilişkin önemli bir bilgilendirme yaptı. Müdürlükten yapılan açıklamada, cihazların sökülmesi, yeniden takılması veya onarımı gibi işlemlerin sadece İl Müdürlüğü teknik personelinin gözetiminde yapılması gerektiği vurgulandı.
Arızalarda Usule Uygun Müdahale Şartı
Açıklamada, BAGİS cihazlarında oluşabilecek teknik arızalarda kullanıcıların kendi başlarına müdahalede bulunmamaları gerektiği belirtilerek, izin alınmadan yapılan işlemlerin cihazın garanti kapsamını etkileyebileceği ve veri güvenliğini riske atabileceği ifade edildi.

Teknik Ekip Gözetiminde Güvenli İşlem
Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelinin, cihazlarda oluşan sorunlara yerinde müdahale ederek güvenli şekilde onarım ve bakım işlemlerini yürüttüğü aktarıldı. Böylece sistemin sağlıklı bir şekilde çalışmasının sağlandığı bildirildi.
Üreticilere ve Kullanıcılara Uyarı
Yetkililer, üreticilere ve cihaz kullanıcılarına çağrıda bulunarak, BAGİS cihazlarında herhangi bir arıza tespit edilmesi durumunda derhal İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile iletişime geçilmesi gerektiğini belirtti. Müdürlük, cihaz güvenliği ve sistem bütünlüğü açısından tüm işlemlerin yetkili personel gözetiminde yapılmasının önemine dikkat çekti.
Haber Merkezi




