Kırklareli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için renkli bir etkinlik düzenliyor. "Çocuk Şenliği" adı altında gerçekleşecek etkinlik, çocuklara unutulmaz bir gün yaşatmayı amaçlıyor.
Karagöz-Hacivat gösterilerinden, rüzgar gülü atölyesine; dans ve müzik atölyelerinden dev kaydırak ve zıpzıp evine kadar birçok aktivitenin yer alacağı şenlikler, 23 Nisan Salı günü, saat 13:00'dan itibaren, Millet Bahçesi'nde düzenlenecek. Tüm çocuklar bu keyifli etkinliğe davetli.
Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, yaptığı açıklamada, "Tüm Dünya çocuklarının sevgi ve barış içinde, her günü bayram coşkusuyla yaşamalarını diliyor, 23 Nisan Salı günü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızda, tüm çocuklarımızı 'Çocuk Şenlikleri"mize davet ediyorum" dedi.
Etkinlik, çocuklara yönelik eğlenceli ve öğretici bir gün geçirmeleri için fırsat sunacak.
FOTOĞRAFLAR: KIRKLARELİ BELEDİYESİ
HACER ZORTUL