* Kan Bağışı’nda bulunan vatandaşlara teşekkür eden Kan Merkezi Müdürü Cengiz Paydak; “Kırklareli’de Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda 3 Gün boyunca Kan Bağışı topladık. Kan Bağışı Kampanyaları’na büyük önem veriyoruz. 3 Gün’de toplam 203 Ünite Kan toplandı. Türk Kızılayı olarak Türkiye'nin en büyük kan ihtiyacını karşılıyoruz. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Sağlıklı her insan Kan Bağışı’nda bulunmalıdır. Bu doğrultuda Kan Bağışı Kampanyaları düzenleyerek gönüllerimizin bağışlarını kabul ediyoruz” dedi.
HABER MERKEZİ
Türk Kızılayı Kırklareli Şubesi ile Lüleburgaz Kan Merkezi işbirliğinde düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası sona erdi.
Kan Merkezi Müdürü Cengiz Paydak, yaptığı açıklamada, Kırklareli’de Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda 3 gün süren kampanyada 203 Ünite Kan Bağışı aldıklarını söyledi.
Kan Bağışı Kampanyaları’na önem verdiklerini ifade eden Paydak; Türk Kızılayı'nın Türkiye'nin en büyük kan tedarikçisi olduğunu hatırlattı.
Bir ünite kan ile 3 kişinin hayatının kurtulduğunu kaydeden Paydak; Sağlıklı herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti.
Kan Bağışı’nda bulunan vatandaşlara teşekkür eden Paydak; “Kırklareli’de Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda 3 Gün boyunca Kan Bağışı topladık. Kan Bağışı Kampanyaları’na büyük önem veriyoruz. 3 Gün’de toplam 203 Ünite Kan toplandı. Türk Kızılayı olarak Türkiye'nin en büyük kan ihtiyacını karşılıyoruz. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Sağlıklı her insan Kan Bağışı’nda bulunmalıdır. Bu doğrultuda Kan Bağışı Kampanyaları düzenleyerek gönüllerimizin bağışlarını kabul ediyoruz. Ayrıca Kan Bağışı yapan kişiler için de sağlık bakımından çok faydalı. Kadınlar yılda 3, erkekler de 4 kez bağışta bulunabilir. “Kan Bağışı’nı arttırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu çabalarımıza karşın halkımızdan da beklentimiz kendilerinin de bir gün hasta olabileceklerini düşünerek, kendilerinin ve ailelerinin de bir gün kana ihtiyaçlarının olabileceğini düşünerek, sağlıklı oldukları dönemde Kan Bağışı’nda bulunmalarıdır” diye konuştu.
Kan Merkezi Müdürü Cengiz Paydak, konuşmasının sonunda; Kırklarelili halkına ve tüm kan veren vatandaşlara teşekkür etti.