Kofçaz Kaymakamı Neyfel Ören ve Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, kurban bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan kamu personelini ziyaret ederek hem bayramlarını kutladı, hem de vatandaşlara önemli uyarı ve tavsiyelerde bulundu.
Kahramanlara Bayram Sürprizi
Başkan Şenol ve Kaymakam Ören, bayram süresince görev başında olan kahramanları tek tek ziyaret etti.
Ziyaret edilen kurumlar:
- Garnizon Komutanlığı
- İlçe Emniyet Amirliği
- 112 Acil Çağrı Merkezi
- İlçe Jandarma Komutanlığı
- Yol kontrol noktalarında görev yapan polis ve jandarma ekipleri
Başkan Şenol’dan Mesaj:
“Kurban Bayramı’nda milletimizin huzur ve güvenliği için görev başında olan kahramanlarımızı ziyaret ederek moral verdik, bayramlarını kutladık. Onların özverili hizmetleri sayesinde bu güzel günleri güven içinde kutluyoruz. Ayrıca ilçemize gelen vatandaşlarımızla sohbet ettik, lokum ve şeker ikramında bulunduk.
Bu vesileyle tüm güvenlik güçlerimize ve sağlık çalışanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Mutlu bayramlar!”
Vatandaşlarla Sıcak Sohbet, Tatlı İkramı
İlçeye bayram için gelen vatandaşlarla içten sohbetler gerçekleştiren Kaymakam Ören ve Başkan Şenol, halkla birebir temas kurarak bayram coşkusunu birlikte yaşadı. Şeker ve lokum ikramı ile bayramın tatlı atmosferi güçlendirilirken, sürücülere de dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.
“Huzur İçin Görevdeyiz”
Ziyaretler sırasında, yol kontrol noktalarında görev yapan polis ve jandarma ekiplerine teşekkür eden heyet, trafik güvenliği, kamu düzeni ve acil müdahale konularında farkındalık çağrısı yaptı.
Haber Merkezi