HABER MERKEZİ
Yaz aylarında ve hafta sonları vatandaşların dinlenme mekanı olan Karahıdır Korusu her gün onlarca aileye ev sahipliği yaparken, kirliliğin pençesine düştü.
Gün içerisinde birçok ziyaretçiye ev sahipliği yapan Karahıdır Korusu’nu haber muhabirlerimiz görüntüledi.
Karahıdır Korusu’na atılan çöpler, hoş olmayan görüntüler oluştururken, gerek vatandaşlar tarafından gerekse belediye ekipleri tarafından temizlenmeyi bekliyor.
Alana atılan çöpler pes dedirtirken, gazetemize alan ile ilgili şikayette bulunan vatandaşlar; “Yaz ayları boyunca alan birçok kişiyi misafir etti. Kırklareli’de böyle güzel bir alanın çöp yığını içerisinde olması son derece üzüntü verici. Burayı ziyaret eden vatandaşlar çöplerini çevreye atmamalı. Bu kadar güzel bir mesire alanının bakımı ve temizliğini kimler yapıyorsa bir an önce buraya el atsınlar. Yazıktır, böylesine güzel bir mesire alanının bu şekilde olması Kırklareli’nin ayıbıdır” dediler.