32’nci Uluslararası Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali & Yaşayan Miras Şöleni’nin ikinci gününde düzenlenen caz dinletisi, müzikseverlerden yoğun ilgi gördü. Festival kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Can Tutuğ ve Tolga Şişko sahne aldı.
Kırklareli’nde hizmet veren Kafe 288’de gerçekleştirilen dinleti, festivalin kültür ve sanat atmosferine farklı bir renk kattı. Caz müziğinin sevilen eserlerini seslendiren sanatçılar, dinleyicilere keyif dolu bir akşam yaşattı.

Kafe 288’de Yoğun Katılım
Festival etkinlikleri kapsamında düzenlenen caz gecesine çok sayıda vatandaş katıldı. Kafe 288’de oluşan yoğunluk dikkat çekerken, müzikseverler gece boyunca performansları ilgiyle takip etti.
Sahne performansları ve samimi atmosfer, izleyicilerden tam not aldı. Katılımcılar zaman zaman alkışlarla ritme eşlik ederken, caz ezgileri mekânda unutulmaz bir atmosfer oluşturdu.

Kakava Festivali’nde Sanatın Her Tonu Yaşanıyor
Bu yıl Yaşayan Miras Şöleni ile birlikte daha geniş kapsamlı düzenlenen festival, konserlerden sergilere, kortej yürüyüşlerinden müzik dinletilerine kadar birçok etkinliği vatandaşlarla buluşturuyor.
Can Tutuğ ve Tolga Şişko’nun gerçekleştirdiği caz dinletisi de festivalin sanat yönünü ön plana çıkaran etkinliklerden biri oldu. Organizasyon, özellikle gençler ve caz müziği tutkunları tarafından büyük beğeni topladı.

Kırklareli’nde Festival Coşkusu Devam Ediyor
32’nci Uluslararası Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali kapsamında kent genelinde etkinlikler yoğun katılımla sürüyor. Kültür, sanat ve eğlenceyi bir araya getiren festival, Kırklareli’nde renkli görüntüler oluşturmaya devam ediyor.
Haber Merkezi