Trakya’da görev yapan belediye başkanları, görevine yeniden başlayan İSKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Şafak Başa’yı ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler. İstanbul’da gerçekleştirilen ziyaret, bölgedeki belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşirken, samimi bir atmosferde geçti.
Bölge belediye başkanları Bir Araya Geldi
Gerçekleşen ziyarete Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş’ın yanı sıra Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay, Kıyıköy Belediye Başkanı İsmail Özen ve Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı da katıldı. Bölge belediye başkanları, Doç. Dr. Şafak Başa’ya yeni görev döneminde başarı dileklerini ileterek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

“Başarılar Diliyoruz”
Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, Genel Müdür Şafak Başa’ya görevinde başarılar dilediklerini belirtti. Çevikbaş açıklamasında, “Görevine yeniden başlayan İSKİ Genel Müdürümüz Doç. Dr. Şafak Başa’yı bölgedeki belediye başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. Kendisine görevinde başarılar diliyor, nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İş Birliği ve Dayanışma Mesajı
Gerçekleştirilen ziyaret, Trakya’daki belediyeler ile İstanbul’daki kurumlar arasındaki iş birliği ve dayanışma mesajı açısından da önem taşıdı. Belediye başkanları, yerel yönetimler arasındaki iletişimin güçlendirilmesinin bölgesel hizmetlerin gelişmesine katkı sağlayacağını vurguladı.
Samimi Atmosferde Gerçekleşti
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yerel yönetimlerin çalışmaları ve bölgeye yönelik projeler üzerine de sohbet edildi. Belediye başkanları, misafirperverliği dolayısıyla İSKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Şafak Başa’ya teşekkür ederek ziyaretlerini tamamladı.
Haber Merkezi