Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Ömer Soykan Yekdeş’e, eğitiminde kullanması amacıyla bir dizüstü bilgisayar hediye etti.
Keşan Belediyesi’ne, 2002 yılında elim bir kaza sonucu aramızdan ayrılan Elif Zeynep Engin’in hatırasını yaşatmak amacıyla babası Mustafa Başar Engin tarafından bağışlanan dizüstü bilgisayar, Tıp Fakültesi öğrencisi Ömer Soykan Yekdeş’e ulaştırılmak üzere babası Gökhan Yekdeş’e Başkan Özcan tarafından teslim edildi.
Başkan Mehmet Özcan, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Aramızdan çok erken ayrılan Elif Zeynep kızımızın ismini yaşatmak için yapılan bu anlamlı bağış bizleri hem duygulandırdı hem de onurlandırdı. Bu emaneti, geleceğin doktorlarından biri olacak Ömer Soykan Yekdeş’e teslim etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Gençlerimizin eğitimine katkı sağlamak, onların yolunu aydınlatmak bizler için en kıymetli görevlerden biridir. Bu vesileyle Elif Zeynep’i rahmetle ve sevgiyle anıyor, ailesine sabırlar diliyorum. Öğrencimize de başarılarla dolu bir eğitim hayatı diliyorum.”.”
KEŞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN BÜLTENİ