* Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, demokrasinin, istikrarın sürmesinin, huzurun, kardeşliğin devamının, terörün bu ülke topraklarından yok olup gitmesinin her şeyin önünde olduğunu belirterek; “Türkiye'nin son 15 yılda gerçekleştirdiği atılımlar, bakıyoruz bazılarını rahatsız etmiş. Daha çok rahatsız olacaksınız daha çok. Türkiye'yi güçlü görmek istemeyenler, hep hasta adam olarak kalmasını hayal edenler yine bugünlerde hortladı. Biz de onlara inat daha ileri demokrasi, daha fazla yatırım, yeni hedefler diyerek hızımı artıracağız” dedi.
HABER MERKEZİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana insanı merkeze aldığını, 80 milyonun tamamının derdini dert edinmiş bir siyaset anlayışına sahip olduklarını belirtti. AK Parti Kırklareli Milletvekilli Selahattin Minsolmaz, referandum çalışmaları kapsamında Kırklareli’nin Karakoç Köyü’nde köy halkıyla bir araya geldi.
“Hiçbir ayrım yapmadık”
Hangi inançtan olursa olsun, nasıl yaşıyorsa, nasıl davranıyorsa davransın bugüne kadar kimseye, hiçbir ayrım yapmadıklarını ifade eden Minsolmaz, Türkiye'nin, ay yıldızlı bayrağın, 780 bin metrekare vatanın ortak değer olduğunu söyledi.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, demokrasinin, istikrarın sürmesinin, huzurun, kardeşliğin devamının, terörün bu ülke topraklarından yok olup gitmesinin her şeyin önünde olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü;
"Türkiye'nin son 15 yılda gerçekleştirdiği atılımlar, bakıyoruz bazılarını rahatsız etmiş. Daha çok rahatsız olacaksınız daha çok. Türkiye'yi güçlü görmek istemeyenler, hep hasta adam olarak kalmasını hayal edenler yine bugünlerde hortladı. Biz de onlara inat daha ileri demokrasi, daha fazla yatırım, yeni hedefler diyerek hızımı artıracağız. Türkiye'nin tökezlemesini isteyenler ellerinden geleni arkalarına koymuyorlar. Sistem öyle bir şekilde yapılanmış ki bu ülkede kriz çıkarmak, Meclisi, hükümetleri iş yapamaz hale getirmek adeta bir alışkanlık haline gelmiş
* “Öyle Bir Şey Yapalım Ki Artık Bu Alçaklar Bir Daha Piyasaya Çıkamasın”
Hain ve alçakların daha sonra da boş durmadığını, 15 Temmuz gecesi asker kılığına girmiş eşkıyaların bayrağı indirmek, ezanı dindirmek, demokrasiyi sona erdirmek için harekete geçtiğini belirten Minsolmaz; “Halkımız o gece onlara dünyayı dar etti.”
Tekrar böyle olayların, aynı tabloların yaşanmasına asla izin vermeyeceklerini belirten Minsolmaz; "Çünkü böyle bir millet var. Bu aziz millet, bu şuur, vatan sevgisi olduğu müddetçe bize içeride ve dışarıda hiç kimse bir şey yapamaz. Öyle bir şey yapalım ki artık bu alçaklar, demokrasiye kast edenler bir daha piyasaya çıkamasın” dedi.
* “Emanet size geçiyor”
Minsolmaz konuşmasına şöyle devam etti; "16 Nisan önemli bir gün. İşte orada yaptığımız değişiklikle şunu yapıyoruz, diyoruz ki, artık yetkiyi tamamen millete veriyoruz.' Emanet size geçiyor, siz istediğinize vereceksiniz. Öyle seçim yapalım, ondan sonra da gitsinler orada pazarlıklar, kirli tezgahlar olmayacak. Siz kime yetki verdiyseniz, kime destek verdiyseniz memleketi o yönetecek. Ne kadar? 5 yıl. 5 yıl içinde ne söz verdiyse, vadettiyse yapacak, bir 5 yıl daha seçebileceksiniz. Ondan sonrası yok. Üçüncü kere istese yok. Onun için 16 Nisan çok önemli. Çünkü Türkiye'nin bir daha demokrasiye yönelik bir saldırıya tahammülü yok, hız, zaman kaybetmeye tahammülü yok. Biz 14 senedir AK Parti olarak bugünlere geldik ama bir yandan da hangi badirelerden geçtik. Hem hizmet hem de engelli koşu yaptık. Engelleri atlaya atlaya. Şeytan taşlamaktan kalan zamanlarda hizmet yaptık. Bu engeller olmasa bugün yapılanın üç katı daha fazla iş yapılır. Bir Türkiye, 14 yıl sonra üç Türkiye oldu ama bu engeller olmasaydı bir Türkiye 5 Türkiye olacaktı. 2023, Cumhuriyet'in 100'. Yılı Hedefleri şimdiden gerçeğe dönecekti. Ama neyse biraz zaman kaybımız oldu, inşallah 16 Nisan'da millet iradesine kast edenlerin bir daha meydana çıkmayacağı, tarih sahnesinde yok olup gideceği bir dönemi başlatacağız. Türkiye nihayet darbelerin, istikrarsızlığın gölgesinden kurtulacak ve nefes alacak. Türkiye'yi yönetenler de artık bütün enerjisini kalkınma, hizmet için harcayacak.” (Kadir Sinici)