• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • TEKNOLOJİ
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Edirne
  • Tekirdağ
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Spor
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Edirne
  3. Edirne'de Moto-Kuryeler, Asfaltlanan Yolları Test Etti
Edirne
Yayınlanma: 14 Eylül 2023 - 16:33

Edirne'de Moto-Kuryeler, Asfaltlanan Yolları Test Etti

Büyük bir özveri ve hızla devam eden asfaltlama çalışmaları moto-kuryelerden tam not aldı

Edirne
14 Eylül 2023 - 16:33
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Edirne’de Moto-Kuryeler, Asfaltlanan Yolları Test Etti
Büyük bir özveri ve hızla devam eden asfaltlama çalışmaları moto-kuryelerden tam not aldı. Moto-kuryeler, Edirne Belediyesi tarafından asfaltlanan yolları motorları ile test ederek, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Recep Gürkan da moto-kuryelere “Yeni yollarda motor kullanmak ayrı bir keyif biliyorum ama yine de sizler yolların güzelliğine kapılıp hız yapmayın “ uyarısında bulundu.

Özellikle online alışveriş ve evlere servis hizmetinin her geçen gün daha da yaygınlaştığı günümüzde moto-kurye hizmeti de önemli bir hale geldi. Altyapı sonrasında bozulan yollarda zorluk çeken moto-kuryeciler, Edirne Belediyesi tarafından asfaltlanan yolları motorları ile test etti. Yolların artık daha konforlu ve güvenli olduğu belirten kuryeler, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkürlerini iletmek için Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’na geldi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, moto-kuryeleri Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Ediz Ün ve Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Samet Kahraman ile birlikte Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’nda karşıladı.

Asfaltlanan yolların moto-kuryelerinden de tam not aldığını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Yaptığımız çalışmalardan halkımızın da memnun olması bizim için de ayrı bir mutluluk. Bu altyapı sürecinde sizleri yorduk, biliyorum. Tüm Edirneliler yoruldu, tabii bizde yorulduk. Altyapı çalışması geleceğe yönelik bir çalışmadır. Belediye Başkanları genelde altyapı çalışmasına girmez. Hatta meşhur bir sözdür, ‘Akıllı Belediye Başkanı yerin üstüne, akılsız Belediye Başkanı yerin altına yatırım yapar. Ben akılsız Belediye Başkanlarındanım. Ama altyapı gençlerimiz, çocuklarımız, geleceğimiz için gerekli bir çalışmaydı. Edirne’nin altyapısı bitmişti. Tabii altyapı çalışması demek, aynı zamanda üstyapının da bozulması demektir. Vatandaşın en hassas olduğu noktalarından biri olan yolların bozulması demektir. Bozulan yollar konusunda 3 yıl boyunca çok şikâyet aldık sizlerden, çok yorduk Edirne halkını. Ama çok büyük oranda bitti. Sizlerin de şahit olduğu gibi süratli bir şekilde bozulan yollarımızı onarıyoruz, asfaltlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Recep Gürkan ayrıca moto-kuryelere “Yeni yollarda motor kullanmak ayrı bir keyif biliyorum ama yine de sizler yolların güzelliğine kapılıp hız yapmayın “ uyarısında bulundu.

İlginizi Çekebilir
İş insanı evinde ölü bulundu
İş insanı evinde ölü bulundu
Belediye personeli, sokak köpeğini iple sürükledi
Belediye personeli, sokak köpeğini iple sürükledi
Edirneliler Atatürk'ü Anmak İçin Eski Cami'de Buluştu
Edirneliler Atatürk'ü Anmak İçin Eski Cami'de Buluştu
ADD Edirne Şubesi, 10 Kasım'da Atatürk'ü Anma Etkinliğini Yoğun Katılımla Gerçekleştirdi
ADD Edirne Şubesi, 10 Kasım'da Atatürk'ü Anma Etkinliğini Yoğun Katılımla Gerçekleştirdi
Son Haberler
“Yüzyılın Konut Projesi” Bilgilendirme Ofisi Hizmete Açıldı
“Yüzyılın Konut Projesi” Bilgilendirme Ofisi Hizmete Açıldı
Vilayet Kafe Dualarla Hizmete Açıldı
Vilayet Kafe Dualarla Hizmete Açıldı
Kış Lastiği Zorunluluğu 15 Kasım’da Başlıyor
Kış Lastiği Zorunluluğu 15 Kasım’da Başlıyor
Kırklareli'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 103. Yılı Coşkusu Kortej İle Taçlandı
Kırklareli'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 103. Yılı Coşkusu...
Pınarhisar’da Buğday Yüklü Tır Devrildi: Sürücülerden Yol Tepkisi
Pınarhisar’da Buğday Yüklü Tır Devrildi: Sürücülerden Yol Tepkisi
Denize uçan otomobilde hayatını kaybeden lise müdürünün ailesinden 'eşi öldürdü' iddiası
Denize uçan otomobilde hayatını kaybeden lise müdürünün ailesinden 'eşi öldürdü' iddiası

Ana Sayfa
TEKNOLOJİ
Gündem
Kırklareli
Edirne
Tekirdağ
Ekonomi
Siyaset
Spor
Resmi İlanlar
Sağlık
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Edirne
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Resmi İlanlar
  • Siyaset
  • Spor
  • Tekirdağ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.