Kırklareli Müftülüğü tarafından hayata geçirilen Dergim ve Değerlerimle Kursumda 1 Saat Projesi kapsamında 14.cüz okundu ve tefsirli meali gerçekleştirildi. Mukabeleye katılanlara çekilişle aile, geçerken, diyanet çocuk ve cim dergileri hediye edildi.
Kırklareli Müftülüğü Ramazan etkinlikleri kapsamında Dergim ve Değerlerimle Kursumda 1 Saat Projesi düzenleniyor. Bu çerçevede 14.cüz okundu ve tefsirli meali yapıldı.
Proje ile ilgili Kırklareli Müftülüğünün yayınladığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Dergim ve Değerlerimle Kursumda 1 Saat Projesi kapsamında 14.cüz okundu ve tefsirli meali yapıldı. Kuran Kursu öğreticisi Azime Yavuz 14. Cüzü okudu ardından il Vaizi Mukaddes Güney okunan cüzün meal -tefsirini yaptı. Programın sonunda mukabeleye katılanlara çekilişle aile, geçerken, diyanet çocuk ve cim dergileri hediye edildi.”(Şenol Goncagül)