• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • TEKNOLOJİ
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Edirne
  • Tekirdağ
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Spor
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Demirköy'de düzenlenecek olan "Çilek Festivali"nin Programı belli oldu
Gündem
Yayınlanma: 21 Haziran 2017 - 08:59

Demirköy'de düzenlenecek olan "Çilek Festivali"nin Programı belli oldu

* Festival hazırlıklarının sürdüğünü aktaran Demirköy Belediye Başkanı MuhlisYavuz; “Festival ile Demirköy halkının motivasyonun artacağını düşünüyorum

Gündem
21 Haziran 2017 - 08:59
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Demirköy’de düzenlenecek olan “Çilek Festivali”nin Programı belli oldu
* Festival hazırlıklarının sürdüğünü aktaran Demirköy Belediye Başkanı MuhlisYavuz; “Festival ile Demirköy halkının motivasyonun artacağını düşünüyorum. Festivalin giderek büyümesi ve kesintisiz devam etmesi için çaba harcayacağız. 30 Haziran’da düzenlenecek festival için hazırlıklarımız devam ediyor. Festivalimizi Trakya Bölgesi’nin gözde yerleşim yerlerinden biri olmaya aday olan şirin ilçemizi tanıtmaya yönelik olarak düzenliyoruz. Amacımız şirin ilçemizin bütün güzelliklerini değerlerini ortaya çıkarmak, yeşili, havası, gelenekleri, görenekleri ve yöresel özelliklerini yaşatmaktır” dedi.

HABER MERKEZİ

Kırklareli’nin Demirköy Belediyesi tarafından bu yıl 30 Haziran 2017 Cuma günü yapılacak olan “Çilek Festivali”nin Programı belli oldu. Özellikle gençlerin gözdesi Ünlü Sanatçı Atiye Demirköy Çilek Festivali’nde sahne alacak. Kendine has müzik tarzı ve danslarıyla dikkat çeken Atiye,  Demirköylülere keyifli saatler yaşatacak. Atiye’nin yanı sıra Esra Sezer, Şerif Topal ve Sevtuğ festivalde sahne alacak.

Festivallerin büyük bir tanıtım aracı olduğuna dikkat çeken Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz “Çilek Festivali”nin 30 Haziran’da yapılacağını ve festivale konser vermek için ünlü sanatçı Atiye’nin geleceğini” söyledi.

Demirköy’ü tanıtmak ve daha fazla yerli ve yabancı turist çekmek amacıyla gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Yavuz “Çilek Festivali”ni önemsediklerini ifade etti. Festival hazırlıklarının sürdüğünü aktaran Yavuz; “Festival ile Demirköy halkının motivasyonun artacağını düşünüyorum. Festivalin giderek büyümesi ve kesintisiz devam etmesi için çaba harcayacağız. 30 Haziran’da düzenlenecek festival için hazırlıklarımız devam ediyor. Festivalimizi Trakya Bölgesi’nin gözde yerleşim yerlerinden biri olmaya aday olan şirin ilçemizi tanıtmaya yönelik olarak düzenliyoruz. Amacımız şirin ilçemizin bütün güzelliklerini değerlerini ortaya çıkarmak, yeşili, havası, gelenekleri, görenekleri ve yöresel özelliklerini yaşatmaktır. Demirköy Belediyesi olarak ilçemizin sahip olduğu değerleri en iyi şekilde değerlendirmek ana hedeflerimizden biridir. Temel amacımız ise Belediye hizmetlerinin kaliteli ve kısa zamanda yerine getirilerek, insanlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve sağlıklarını korumak, İlçemizin tarihsel, kültürel, doğal mirasını ve fiziksel varlıklarını korumak ve geliştirmek, geleceğe yönelik projeler üreterek sürekli değişen güvenli ve huzurlu bir ilçe yaratmaktır. Gerek altyapı gerekse yol ve çevre düzenlemesi gibi hizmetlerimiz devam etmekte ve standartları yüksek olan bir Demirköy inşa etmeye çalışmaktayız. İlçemizin her alanda gelişmişliği yakalamış olması ve bir tatil bir turizm merkezi olması için çalışmalarımızı hep birlikte sürdürmemiz gerektiğini belirtmek istiyorum. Üreten toplum olmanın faydalarını hem toplumsal olarak hem de bireysel olarak fazlasıyla görmek mümkün, bu sebeple bir taraftan üretime önem vermeli bir taraftan da turizm potansiyelini öne çıkarmalıyız. Tarım alanındaki kıt imkanlarımıza rağmen çilek üretiminde belli bir başarı vardır. Trakya Bölgesi’nde Çilek denince ilk akla gelen Demirköy Çileği’dir. Yakın il ve ilçelerde semt pazarlarında “Demirköy Çileği” adı altında Çilek satılmaktadır Amacımız ilçemizi Çilek ve Bal Üretim Merkezi haline getirmektir bu konuda çalışmalarımızı daha bilinçli daha organize hale getireceğiz’’ dedi.  (Kadir Sinici)

 

İlginizi Çekebilir
Lüleburgaz'da Altyapı Güçleniyor: Çetin Yelmez Bulvarı'nda 620 Metrelik Yeni Hat Çalışması
Lüleburgaz'da Altyapı Güçleniyor: Çetin Yelmez Bulvarı'nda 620 Metrelik Yeni Hat Çalışması
ADD Kırklareli'nden Dayanışma Yemeği: Yoğun Katılım Dikkat Çekti
ADD Kırklareli'nden Dayanışma Yemeği: Yoğun Katılım Dikkat Çekti
Kırklareli'nin Yeni Yıl Trendi: Yılbaşı Çorapları Yoğun İlgi Görüyor
Kırklareli'nin Yeni Yıl Trendi: Yılbaşı Çorapları Yoğun İlgi Görüyor
Trafikte Fermuar Sisteminin Önemi Artıyor
Trafikte Fermuar Sisteminin Önemi Artıyor
Son Haberler
Lüleburgaz'da Altyapı Güçleniyor: Çetin Yelmez Bulvarı'nda 620 Metrelik Yeni Hat Çalışması
Lüleburgaz'da Altyapı Güçleniyor: Çetin Yelmez Bulvarı'nda 620 Metrelik...
ADD Kırklareli'nden Dayanışma Yemeği: Yoğun Katılım Dikkat Çekti
ADD Kırklareli'nden Dayanışma Yemeği: Yoğun Katılım Dikkat Çekti
Kırklareli'nin Yeni Yıl Trendi: Yılbaşı Çorapları Yoğun İlgi Görüyor
Kırklareli'nin Yeni Yıl Trendi: Yılbaşı Çorapları Yoğun İlgi...
Trafikte Fermuar Sisteminin Önemi Artıyor
Trafikte Fermuar Sisteminin Önemi Artıyor
Kırklareli'de Soğuk Havaya Rağmen Güneş Yüzünü Gösterdi
Kırklareli'de Soğuk Havaya Rağmen Güneş Yüzünü Gösterdi
Saadet Partisi’nden Gazetemize nezaket ziyareti
Saadet Partisi’nden Gazetemize nezaket ziyareti

Ana Sayfa
TEKNOLOJİ
Gündem
Kırklareli
Edirne
Tekirdağ
Ekonomi
Siyaset
Spor
Resmi İlanlar
Sağlık
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Edirne
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Resmi İlanlar
  • Siyaset
  • Spor
  • Tekirdağ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.