HABER MERKEZİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçi, Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yerel seçimlerde Aday Adaylığı için başvuru süresinin uzatıldığını hatırlattı.
Aday Adaylığı için başvuru süresinin 1 hafta uzatıldığını belirten Gürcan Saatçi; “Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeleri için 1 Ekim’de başlayıp 19’u mesai saatinde biten aday adaylığı süreçlerimiz özellikle son günlerde yoğun başvuralar nedeniyle genel merkezimizin yaptığı toplantıda başvuruların son tarihi 26 Ekim 2018 Cuma günü saat 17.00’ye kadar uzatıldı.
Adaylarımızın çokluğu kentimiz için büyük zenginliktir. Bütün aday adaylarımız bu işi en iyi yapabilecek kapasitede insanlardır. İçlerinden en doğru isimleri, kentleri en iyi şekilde yönetebilecek, vatandaşımıza en iyi hizmeti verebilecek ve en iyi projeleri uygulayacak isimler belirlenecek. Kırklareli’nde daha önceleri olduğu gibi Mart ayında yapılacak olan yerel seçimde CHP yine çok güçlü bir şekilde sandıktan çıkacaktır” dedi. (Kadir Sinici)