HABER MERKEZİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Çarşamba Toplantıları devam ediyor.
Türkiye ve Kırklareli gündeminin değerlendirildiği toplantıda konuşan CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçı, Kırklareli’de yapılan çalışmalar hakkında partililere bilgi verdi.
Başkan Saatçı, yaptığı konuşmada şunları kaydetti;
“Dün eski Başbakanlarımızdan Bülent Ecevit’in ölümünün 12. Yıldönümüydü. Kendisini rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz. Kendisini hayatını halkını adamış, çağdaş bir Türkiye yaratmak için mücadele etmiş, Kıbrıs’ta barışı sağlamış, halktan yana ve ekmekçiden yana olmuştu. Perşembe ve Cuma günü Genel Merkezimizden Milletvekillerimiz ilimizde çalışma gerçekleştirdiler.”
Toplantıda daha sonra Belediye Başkan Aday Adayları ve İl Genel ile Belediye Meclis Üye Aday Adayları birer konuşma yaptı. (Kadir Sinici)