HABER MERKEZİ
Mercedes-Benz Türk ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Her Kızımız Bir Yıldız” Projesi kapsamında kız öğrencilere çanta hediye edildi.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kırklareli Şube Başkanı Birsen Meriç yaptığı açıklamasında, Mercedes-Benz Türk ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Her Kızımız Bir Yıldız” Projesi kapsamında kız öğrencilere çanta hediye edildiğini söyledi.
Başkan Meriç; “Mercedes-Benz her yıl olduğu gibi bu yıla öğrencilerimize hediyeler gönderiyor. Bu senede Lise öğrencilerine ağırlık vermiş, lisede okuyan öğrencilerimize. Mercedes, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin çok önemli destekçilerinden bir tanesi. Yıllardır hem öğrencilere maddi katkılarda bulunup, hem aynı zamanda da onların kişisel gelişimini sağlayan çeşitli kurslar açarak, çeşitli etkinlikler yaparak destek veriyor. Geçen yıl 5 öğrencimize çok güzel tatil hediye etti. Kırklareli Şubesi olarak ilk defa böyle bir tatile gitti. 5 gün boyunca gençlerimiz rüya gibi bir tatil yaptı. Türkiye’nin bir çok yerinden gelen öğrencilerimizden bazıları görmemiştir yaşamamıştır böyle bir tatil” dedi. (Kadir Sinici)