Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi, 14 Haziran Cumartesi günü sanatın büyüleyici dünyasına ev sahipliği yapacak. Birce Öztürk Sanat Akademisi tarafından düzenlenen “Yaza Merhaba” konseri ve resim sergisi, sanatseverleri bir araya getirerek unutulmaz bir akşam yaşatacak.
Minik Yetenekler Sahne Performanslarıyla Büyüleyecek
Etkinlik, saat 17.00’de kapılarını açarak ziyaretçilere resim sergisini keşfetme fırsatı sunacak. Sergide, akademinin genç yeteneklerinin hazırladığı birbirinden özel eserler sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Saat 18.00’de ise sahne ışıkları yanacak ve minik öğrenciler, hazırladıkları sahne performanslarıyla izleyicilere muhteşem anlar yaşatacak. Konserin büyük ilgi görmesi bekleniyor ve yoğun katılım nedeniyle salonun tamamen dolması öngörülüyor.
Sanatseverler İçin Kaçırılmayacak Bir Fırsat
Birce Öztürk Sanat Akademisi’nin yıl boyunca yürüttüğü eğitimlerin ve yaratıcı çalışmaların bir yansıması olarak düzenlenen bu etkinlik, katılımcılara sanatın farklı yönlerini keşfetme imkanı sunuyor. Resim sergisiyle sanatsal bakış açısı kazanmak isteyenler, konserle ise müziğin coşkusuna kapılacak.
Sanatla İç İçe Bir Yaz Başlangıcı
“Yaza Merhaba” etkinliği, sadece sanata olan ilgiyi artırmakla kalmayıp, aynı zamanda akademinin öğrencilerine sahne deneyimi yaşatma fırsatı sunuyor. Kırklareli’de sanata ve genç yeteneklere verilen değeri gösteren bu özel buluşma, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Etkinliğe katılmak isteyenler için giriş ücretsiz olup, sanatseverler için dolu dolu bir akşam vaat ediliyor!
HACER ZORTUL