HABER MERKEZİ
Kırklareli’nin Vize Belediyesi, Genç Katılım Spor Kulübü Derneği (GENKAD) ve Trakya İzcilik Derneği işbirliği ile Vize Belediyesi Gençlik Kampı’nda yapılan "Bida Doğa Kampı" Anne Çocuk etkinliği gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen "Bida Doğa Kampı" Anne Çocuk Etkinliği’nde Vizeli anneler ve çocuklar “Oba Bayrakları Yapımı, Düğüm Bağlama Teknikleri, Origami Etkinliği, Doğada Biz Çocukken Konulu Mandala Etkinliği, Kitap Okuma Saati”, Lüleburgazlı Seramik ve Cam Sanatçısı Serpil Özcengiz tarafından yaptırılan “Geri Dönüşüm’’ konulu cam boyama etkinliği ve çeşitli oyunlardan oluşan etkinlikler gerçekleştirerek hoş vakit geçirdiler.
Vize’deki Vize Belediyesi Gençlik Kampı’nın son gününde katılımcılara GENKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ermen tarafından Kamp Katılım Belgesi verildi. Belgelerin verilmesinin ardından kamp etkinliği anısına hatıra fotoğrafları çekildi.
Kampa katılan anne ve çocuklar Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı’ya ve GENKAD Derneği’ne çok teşekkür ettiler. (Amine Zortul)