Kırklareli iş dünyasının önde gelen isimlerinden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, toplumsal dayanışma adına anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Türk Anneler Derneği Kırklareli Şubesi’nin yeni seçilen Başkanı Hülya Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri, KTSO'yu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Soner Ilık, misafirlerini kapıda karşılayarak yeni görevlerinde başarılar diledi ve çalışmalarında her zaman yanlarında olacaklarının altını çizdi. Ziyaret sırasında, KTSO’nun kadın odaklı sosyal projelere verdiği destek vurgulanırken, Kırklareli’nin ekonomik ve sosyal gelişiminde kadınların üstlendiği rol de masaya yatırıldı.
Başkan Ilık, “Kırklareli’nin kalkınmasında sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğimiz her zaman ön planda olmuştur. Türk Anneler Derneği’nin yeni yönetimiyle de güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum,” ifadelerini kullandı. Ayrıca KTSO’nun mevcut projeleri ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
Türk Anneler Derneği Kırklareli Şube Başkanı Hülya Koyuncu ise sıcak karşılama ve yapıcı diyaloğu için Başkan Ilık’a teşekkür ederek, “Kadınların toplumdaki gücünü pekiştirecek her adımda birlikte yol almayı diliyoruz,” dedi.
Haber Merkezi